سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: MDMCONF03_165
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 139
فایل این مقاله در 17 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 17 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نقش تورهای مجازی آنلاین در شکل گیری تصویر مقصد مجازی
چکیده مقاله:
رشد سریع در ارائه خدمات و مقاصد گردشگری، مدیران سازمانهای بازاریابی مقاصد را وادار به ترفیع خدمات و بکارگیریفناوری های نوین به منظور جذب مشتری کرده است. واقعیت مجازی، یکی از نوآوریها در زمینه تکنولوژی های اطلاعاتی وارتباطاتی است که صنعت گردشگری را تحت تاثیر خود قرار داده است و بکارگیری آن در وب سایت ها و رسانه های اجتماعی مرتبطبا مقاصد و دفاتر خدمات گردشگری در حال افزایش است. بنابراین، هدف از این تحقیق بررسی نقش فیلم های 360 - درجهواقعیت مجازی آنلاین یا تورهای مجازی، در شکل گیری تصویر مقصد مجازی گردشگر بالقوه از طریق ارزیابی حس حضور درمحیط واقعیت مجازی میباشد. تا ارزیابی شود که آیا بکارگیری محیط واقعیت مجازی از طریق یک کامپیوتر یا گوشی تلفنهوشمند و بدون استفاده از نمایشگرهای واقعیت مجازی، میتواند بر تصویر مقصد تاثیرگذار باشد یا خیر. جامعه آماری اینتحقیق، گردشگران خروجی بالقوه هستند که از طریق رسانه های اجتماعی، همچون فیسبوک و اینستاگرام شناسایی شدند و تنها100 نفر از افراد این جامعه، در تحقیق شرکت نمودند. ابزار جمعآوری دادهها، پرسشنامه است که پس از تایید روایی و پایایی،توزیع گردید. تحلیل آماری تحقیق توسط روش معادلات ساختاری انجام شد. نتایج، حاکی از تاثیر فیلم های 360 - درجه واقعیتمجازی بر شکل گیری تصویر مقصد مجازی است و بنابراین، میتواند به عنوان ابزار بازاریابی گردشگری شناسایی شود. بر اساسیافته های این تحقیق، حس حضور در محیط مجازی به صورت غیر مستقیم و از طریق تصویر شناختی مجازی و تصویر عاطفیمجازی بر تصویر کلی مجازی اثر میگذارد. حس حضور بر تصویر عاطفی مجازی اثرگذار نیست و تصویر عاطفی مجازی نقشمیانجی میان تصویر شناختی مجازی و تصویر کلی مجازی ایفا می کند.
کلیدواژه ها:
واقعيت مجازي، فيلم 360 - درجه، تصوير مقصد مجازي، بازاريابي مقصد
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/949312/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:چاکررضا، شیوا و میرزائی، روزبه و تبریزی، نازنین،1398،نقش تورهای مجازی آنلاین در شکل گیری تصویر مقصد مجازی،سومین کنفرانس بین المللی تحولات نوین در مدیریت، اقتصاد و حسابداری،تهران،،،https://civilica.com/doc/949312
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، چاکررضا، شیوا؛ روزبه میرزائی و نازنین تبریزی)
برای بار دوم به بعد: (1398، چاکررضا؛ میرزائی و تبریزی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- واقعیت مجازی و کاربرد آن در روان درمانی
- مروری بر مزایا و چالش های استفاده از واقعیت مجازی
- کاربرد واقعیت افزوده و واقعیت مجازی در صنعت گردشگری
- بررسی اثر بخشی آموزش همدلی بر افزایش میزان شادکامی و رضایت زناشویی زوجین مراجعه کننده به مراکز مشاوره شهرستان دزفول
- بررسی اعتماد و ارزش درک شده بر تمایل به خرید مجدد و تمایل به حمایت از برند سامسونگ در شهر اردبیل
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- اعتراض ثالث نسبت به حکم ورشکستگی
- ایفای تعهد از طریق واریز وجه به حساب محجورین
- تاثیر کانال های توزیع بر فروش محصولات
- انتخاب یک محل مناسب برای احداث ایستگاه جداسازی گاز طبیعی در میدان نفتی هویزه به کمک GIS و روش TOPSIS
- جانمایی سدهای زیر زمینی با استفاده از GIS و روش تصمیم گیری AHP
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.