سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: JR_RAH-3-6_004
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 221
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تطبیق نماد قدرت بر روی نقوش مهرهای دوره هخامنشی با دوره قاجار
چکیده مقاله:
شناخت نقوش برجای مانده ازمهرها، آیینه ای تابان وراستگو، رموززندگی انسان روزگارخود را منعکس می کند وروشنگر نظام فکری، عقیدتی، اجتماعی، فرهنگی وهنری هر دوره از تاریخ وتمدن است. برای تحقق این امربررسی و تحلیل جزء به جزء نقوش، نمادها و نشانه های حک شده بر مهرها و تطبیق آن با سایر دوره ها، برایشناخت انگیزه بوجود آمدن این نقوش و رمز مانایی برخی از آنها تا دوران کنونی، امری ضروری به نظر می رسد.از آنجایی که قدرت نمایی و سلطه، غریزه ای انکار ناپذیر است، نماد قدرت نیز ازمیان انبوه طرح ها، توسطهنرمندان، برآثار هنری متنوع و در دوره های گوناگون، خلق شده و می شود. دراین پژوهش، تطبیق نماد قدرتدر دودوره پادشاهی ایران، یکی قبل از اسلام (دوره هخامنشی) و دیگری بعد از اسلام (دوره قاجار) به شیوهتوصیفی- تطبیقی و تحلیلی با رویکرد نشانه شناسی انجام گرفته است. نقاط اشتراک و افتراق در طرح هایتکرارشونده و شاخص نقر شده بر مهرهای این دو دوره جمع آوری شد ونقش اسلام در تغییر شیوه فکری و خلقآثار، نمادهای مشابه و متعدد دو دوره همانند شیر و سجع نویسی و نوشتار روی مهرهای قاجار برخلاف دورههخامنشی از مهمترین نتایج مورد بحث می باشد.
کلیدواژه ها:
دوره هخامنشي، نماد قدرت، مهرها، دوره قاجار
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/948990/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شریف زاده، محمدرضا و بهزادی، نینا،1397،تطبیق نماد قدرت بر روی نقوش مهرهای دوره هخامنشی با دوره قاجار،،،،،https://civilica.com/doc/948990
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، شریف زاده، محمدرضا؛ نینا بهزادی)
برای بار دوم به بعد: (1397، شریف زاده؛ بهزادی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- واکاوی مفاهیم تعلیم و تربیت در مثنوی معنوی (مبتنی بر قرآن و روایات)
- تأملی بر تربیت درمکتب انسان ساز سعدی
- بررسی محتوای تربیتی اشعار خواجه عبدالله انصاری از منظر روانشناسی
- تحلیل محتوای کیفی کتاب های مطالعات اجتماعی دوره ی ابتدایی از منظر تربیت اخلاقی
- بررسی جایگاه تربیت در کتاب فارسی ششم سال تحصیلی 1400-1399
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.