واکاوی رشد بازارهای مالی و نقش آن در توسعه اقتصادی
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: ماهنامه پژوهش های مدیریت و حسابداری، دوره: 2، شماره: 10
- کد COI اختصاصی: JR_MAR-2-10_006
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 408
نویسندگان
دانشجوی دکتری حسابداری، مدیر گروه رشته حسابداری دانشگاه علمی کاربردی جهادانشگاهی، بیرجند، ایران
دانشجوی کارشناسی رشته حسابداری، دانشگاه علمی کاربردی، جهادانشگاهی، بیرجند، ایران
دانشجوی کارشناسی رشته حسابداری، دانشگاه علمی کاربردی، جهادانشگاهی، بیرجند، ایران
دانشجوی کارشناسی رشته حسابداری، دانشگاه علمی کاربردی، جهادانشگاهی، بیرجند، ایران
چکیده
بازارهای مالی، دارای نقش کلیدی در تجهیز و هدایت وجوه موجود در اقتصاد به سمت بخشهای تولیدی و صنعتی و به تبع آن بهبود رشد اقتصادی هستند تا حدی که به عقیده برخی اقتصاد دانان،گسترش بازارهای مالی موتور محرک رشد اقتصادی کشورها می باشد. هدف از توسعه بازارهای مالی کهغالب کشورهای در حال توسعه در دهه های اخیر آن را دنبال کرده اند، تحرک بخشیدن به بازارهای مالیو بهبود کارایی استفاده از منابع مالی بوده است. سرمایه گذاری نقش تعیین کننده ای در رشد اقتصادیدارد. یکی از اهداف اساسی کشورها دستیابی به رشد اقتصادی و توسعه می باشد. در ادبیات اقتصادیسرمایه به منزله رگ حیات یک نظام اقتصادی تلقی شده و بر تشکیل آن به عنوان مهمترین عامل تعیینکننده رشد و توسعه اقتصادی تاکید زیادی شده است. میزان رشد و توسعه اقتصادی در گرو انباشت وبهره وری اقتصاد است و این دو به چگونگی فرآیند سرمایه گذاری بستگی دارد. در زمینه رشد و توسعهاقتصادی به موسسات پولی و اعتباری و بازار اوراق بهادار که ارکان اصلی بازار های مالی هستند، می تواناشاره کرد که این موسسات نقش به سزایی را در تامین سرمایه های اقتصادی و بهره وری دارند. در اینمطالعه سعی شده است، با بررسی نظری تحقیقات انجام شده در حوزه بازارهای مالی در داخل و خارج ازکشور، عوامل موثر بر رشد و توسعه بازارهای مالی را شناسایی کرده و تاثیر هر یک بر افزایش و رشدتوسعه اقتصادی مورد مطالعه قرار گیرد.کلیدواژه ها
بازارهای مالی، بازار سرمایه، توسعه مالی، نوآوری مالی، واسطه مالی، رشد اقتصادیمقالات مرتبط جدید
- رشد اقتصادی و جذب سرمایهگذاری داخلی و خارجی در ایران
- مدیریت ریسک در حسابداری
- بررسی تاثیر رفاه کارکنان بر کیفیت کنترل داخلی با در نظر گرفتن نقش تعدیل کننده شدت کار کارمند و فرآیند بازاریابی
- بررسی و اولویت بندی عوامل موثر بر پول هوشمند در بازارسهام ایران با استفاده از تکنیک AHP در محیط فازی
- نقش فناوری های نوین در عملکرد حسابرسی و حسابرسی داخلی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.