سال انتشار: 1390
کد COI مقاله: JR_KJIR-4-7_004
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 93
فایل این مقاله در 26 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 26 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تصویر اهل کتاب در قرآن کریم
چکیده مقاله:
در قرآن کریم به تفصیل از اهل کتاب سخن به میان آمده است؛ آنان به دو گروه، نیکوکاران و بدکاران تقسیم شده اند. خداوند همواره آنها را به اصول مشترک همه ادیان آسمانی یعنی توحید و ترک هرگونه شرک و هرپیز از پرستش یکدیگر فرا می خواند. از جمله عوامل انحراف آنها: تفسیر و تاویل های ناروا و غلط از وحی الهی، مبالغه و غلو در باورهای دینی، پیمان شکنی، کتمان حقایق با علم به آن و حسادت و زیاده طلبی بیان شده است. آنان به سبب این انحرافات و گژاندیشی ها به قساوت قلب دچار گشتند و در مقابل وحی الهی ایستادند. در نتیه با وجود بشارت حضرت عیسی به آمدن پیامبر پس از خود، به کتمان این حقیقت و در نهایت به انکار آن پرداختند. خداوند در آیات بسیاری از کینه و دشمنی شدید بعضی از اهل کتاب، به ویژه یهود، نسبت به مومنین سخن به میان آورده است. در این آیات پیوسته به مومنین هشدار می دهد که این گروه از اهل کتابف همواره با اهل ایمان می جنگند، تا ایشان را از ایمانشان برگردانند.
کلیدواژه ها:
قرآن كريم، اهل كتاب، علو و مبالغه، تاويل هاي ناروا، كتمان حقيقت، حسادت و زياده طلبي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/948516/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سلیمی، علی،1390،تصویر اهل کتاب در قرآن کریم،،،،،https://civilica.com/doc/948516
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، سلیمی، علی؛ )
برای بار دوم به بعد: (1390، سلیمی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- ویژگی های انسان تربیت یافته (فرهیخته) در بعد عاطفی از منظر قرآن کریم
- مهدویت و دلالت های تربیتی آن (به لحاظ تنظیم اهداف، اصول و روش ها)
- مفهوم و معارف مربوط به آموزه حمد و ثنای الهی ، از منظر قرآن و عترت و آثار تربیتی آن
- تبیین و بررسی عدالت تربیتی از دیدگاه امام علی (ع)
- نگاهی اجمالی به دلالت های تربیتی اصول موضوعه انسان شاسی مولوی در راستای برنامه های درسی و ارتباط شاگرد و معلم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.