مقایسه آنتی بیوتیک پروفیلاکسی تک دوز و چند دوز در پیشگیری از عفونت زخم به دنبال آپاندکتومی بدون عارضه
- سال انتشار: 1382
- محل انتشار: دوماهنامه فیض، دوره: 7، شماره: 1
- کد COI اختصاصی: JR_FEYZ-7-1_002
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 648
نویسندگان
گروه جراحی، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
گروه جراحی، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
چکیده
سابقه و هدف: عفونت زخم به دنبال اعمال جراحی یکی از مهم ترین علت های مرگ و میر و ایجاد ناتوانی است. علیرغم پیدایش آنتی بیوتیک ها در اواسط قرن بیستم، استفاده گسترده از این دارو ها باعث پیدایش سوش های مقاوم و پیچیده تر شدن اداره عفونت زخم جراحی شد. بنابراین تعیین و جوب تجویز آنتی بیوتیک بسیار حایز اهمیت است. در این مطالعه میزان عفونت زخم در دو رژیم آنتی بیوتیک تک دوز و چند دوز در بیمارانی که تحت عمل جراحی آپاندکتومی بدون عارضه قرار گرفته اند مقایسه شد.مواد و روش ها: این مطالعه نوع کارآزمایی بالینی تصادفی شده است که بر 118 بیماری که تحت عمل جراحی آپاندکتومی بدون عارضه قرار گرفتند انجام شد. آپاندیسیت براساس شرح حال و معاینه بالینی و داده های آزمایشگاهی تشخیص داده می شد. هر دو گروه قبل از عمل یک دوز آنتی بیوتیک شامل مترونیدازول 10mg/kg و جنتامایسین 1/5mg/kg به صورت وریدی دریافت می کردند. گروه اول شامل 58 نفر بود که بعد از عمل آنتی بیوتیک دریافت نمی کردند. گروه دوم شامل 60 نفر بود که مدت 48 ساعت پس از جراحی آنتی بیوتیک دریافت می کردند. بیماران به مدت 30 روز از نظر عفونت زخم پیگیری شدند. یافته ها بر اساس آزموندقیق فیشر تحلیل شد.کلیدواژه ها
آپاندیسیت، آنتی بیوتیک، پروفیلاکسیمقالات مرتبط جدید
- چالش های برخی گیاهان دارویی استان کهگیلویه و بویراحمد
- Evaluation of Candida auris Colonization using Clinical Skin Swabs: A Single-Center Study in Isfahan, Iran
- Support and Practice of Smoke-Free Eating Places in Sarawak, Malaysia: A Structural Path Analysis
- Rate and Causes of Claim Denials in Iranian Hospitals: A Systematic Review and Meta-analysis
- The Effect of Impulsivity on Addition and Addictive Tendencies: A Meta-analysis
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.