تحلیل میزبانی رویداد های ورزشی در استان یزد با استفاده از مدل سوات swot

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: فصلنامه رویکردهای پژوهشی نوین در مدیریت و حسابداری، دوره: 3، شماره: 10
  • کد COI اختصاصی: JR_AMA-3-10_011
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 355
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی قنبری

کارشناسی ارشد مدیریت ورزشی دانشگاه پیام نور مرکز بین الملل قشم ایران

سیدامین دهقان

کارشناسی تربیت بدنی دانشگاه جامع علمی کاربردی یزد ایران

پرنیان نیکنام

کارشناسی دبیری تربیت بدنی دانشگاه فرهنگیان شیراز

چکیده

هدف از پژوهش حاضر تحلیل وضعیت میزبانی رویدادهای ورزشی در استان یزد با استفاده از مدل سوات می باشد. روش پژوهش توصیفی پیمایشی می باشد. جامعه آماری شامل روسا و نواب رییس های هییت های ورزشی استان و مدیران اجرایی ورزش، اساتید مدیریت ورزشی و مربیان ورزشکاران نخبه دارای سابقه مشارکت در برگزاری رویداد ورزشی در استان یزد می باشد (جمعا 180 نفر). روش نمونه گیری در این تحقیق، تمام شمار و نمونه برابر با جامعه می باشد و درنهایت 150 نفر به پرسشنامه ها پاسخ دادند. ابزار تحقیق پرسشنامه محقق ساخته سوات بود که روایی آن از طریق نظرات 10 نفر از اساتید مدیریت ورزشی و پایایی آن نیز با استفاده از آلفای کرونباخ 0/84 تایید گردید. برای تجزیه و تحلیل داده ها از آمار توصیفی (میانگین، انحراف استاندارد و ...) و آمار استنباطی (آزمون رتبه ای فریدمن) استفاده گردید. همچنین برای تعیین موقعیت راهبردیوضعیت میزبانی رویداد ورزشی در یزد از ماتریس های ارزیابی عوامل داخلی ( IFE )، ارزیابی عوامل خارجی ( EFE ) و ماتریس داخلی و خارجی ( IE ) استفاده گردید. یافته های پژوهش نشان داد که میزبانی رویدادهای ورزشی در استان یزد دارای 16 قوت، 9 ضعف، 10 فرصت و 8 تهدید می باشد وضعیت میزبانی رویدادهای ورزشی در استان یزد در منطقه راهبردی WO قرار دارد. نتیجه گیری می شود که دست اندرکاران در حوزه میزبانی رویدادهای ورزشی استان یزد باید از فرصت های خارجی پیش روی خود برای از بین بردن ضعف های داخلی استفاده نمایند.

کلیدواژه ها

میزبانی رویدادهای ورزشی، سوات، موقعیت راهبردی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.