بررسی کارایی واحدهای تحقیق و توسعه فناوری نانو در دانشگاههای کشور
- سال انتشار: 1389
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس مدیریت تکنولوژی ایران
- کد COI اختصاصی: MTIC04_055
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1199
نویسندگان
ستادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه یزد
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی، دانشگاه یزد
کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی، دانشگاه یزد
چکیده
هدف از این پژوهش بررسی و مقایسه عملکرد دانشگاههای کشور براساس کارایی نسبی آنها در زمینه فناوری نانو با به کارگیری معیارهای سنجش عملکرد چندگانه م یباشد. بدین منظور، از تکنیک تحلیل پوششی دادهها در ارزیابی کارایی نسبی مراکز آموزش عالی کشور استفاده شده است. به دلیل دشوار بودن دسترسی به اطلاعات تمامی مراکز آموزشی عالی، مدل مذکور تنها در دانشگاههای سراسری وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مرتبط با ستاد نانوی کشور به کار گرفته شده است. این مدل را می توان در بخش اعظمی از سازمانهای تحقیق و توسعه کشور برحسب نیاز به کار گرفت که روشی جامع و مقیاسی یکسان را جهت ارزیابی عملکرد، پیش روی تصمیم گیرندگان قرار میدهد. در این ارزیابی، میتوان مقیاسهایی نظیر بودجه سالیانه، تعداد اعضای هیئت علمی و دانشجویان در رشتههای مرتبط را به عنوان ورودی و تعداد مقالات ملی و بین المللی و پایان نامههای مرتبط را به عنوان خروجی مدل در نظر گرفت. بررسی کارایی نسبی سازمانهای تحقیق و توسعه، نتایج جامعتر و واقعیتر را جهت الگو برداری از سازمان های کارا و شناخت سازمانهای غیر کارا توسط سیاست گذاران و طراحی مجدد فرآیندهای تحقیق و توسعه در آن ها فراهم می نماید.کلیدواژه ها
تحقیق و توسعه، فناوری نانو، ارزیابی عملکرد، تحلیل پوششی داده ها، دانشگاههای کشورمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول آفرین بر عملکرد سازمانی و انگیزه کارکنان در مجتمع فولاد غدیر نی ریز
- بررسی تاثیر اخلاق حرفه ای کارکنان فروش بر اعتماد مشتری و عملکرد فروش (مطالعه موردی: فروشگاه های زنجیره ای شهر تهران)
- بررسی و تحلیل علل شکست و موفقیت استارت آپ ها در کشور ایران
- تاثیر ترومای خانوادگی بر سلامت روان اعضای خانواده و نسل های بعدی
- رابطه بین کیفیت زندگی و سبک های مقابله با استرس در مراقبین بیماران روانی با شدت بیماری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.