سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: SRCH01_040
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 108
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تاثیر الحاق ایران به سازمان تجارت جهانی و اثرات آن بر صنعت بیمه
چکیده مقاله:
نیازهای بیش از حد بشریت بی شک می طلبد که مشکلات متنوع و فروانی نیز برای او به وجود آید بنابراین انسان به یک پشتیبان نیاز دارد و بهترین پیشتیبان می تواند بیمه باشد .پیشرفت بشریت به خصوص در عرصه سرمایه گذاری و تجارت جهانی می طلبد که سازمان های بیمه ای بزرگ تری به عنوان پشتیبان او باشد.سازمان تجارت جهانی به عنوان یک نهاد بین المللی است که با قواعد تجاری بین المللی سروکار دارد. و هدف آن عبارت است از تسهیل تجارت بین کشورها از طریق ایجاد شرایط منصفانه و عادلانه برای رقابت سالم که در راستای این هدف، سازمان تجارت جهانی کشورها را به مذاکره برای کاهش تعرفه ها و رفع سایر موانع تجارت ترغیب کرده و از آنها می خواهد قواعد مشترکی را در مورد تجارت کالاها و خدمات اجرا کنند. الحاق به سازمان تجارت جهانی به معنی افزایش رقابت و افزایش تقاضای خدمات بیمه ای در اثر پیشرفت های صنعتی در کشور است. آنچه در این جا مهم است این ادعاست که برخی موسسات نمی توانند در چنین شرایطی به حیات خود ادامه دهند. زیرا مکانیزم بازار آنها را از بازار خارج خواهد کرد. در چنین بازاری موسسات کاراتر خدمات خود را با قیمتهای مناسب تر و با کیفیت بهتر ارائه می کنند. که این امر افزایش کارایی صنعت بیمه و افزایش قدرت انتخاب مصرف کننده و بالطبع رفاه مصرف کننده را در پی خواهد داشت. البته افزایش کارایی صنعت بیمه می تواند ناشی از افزایش فعالیت های اقتصادی و پویایی اقتصاد به دلیل افزایش حجم مبادلات داخلی و خارجی نیز باشد. چرا که با عضویت در سازمان تجارت جهانی مرزهای اقتصادی شکسته می شود و صنایع مختلف کشورها به جای رقابت های داخلی وارد رقابتهای جهانی خواهند شد. و این امر مستلزم آن است که از تمام نیروهای بالقوه و پتانسیل های موجود به نحو احسنت استفاده شود و بخش بیمه نیز با سایر فعالیتهای اقتصادی هماهنگ گردد
کلیدواژه ها:
الحاق، سازمان، بيمه، تجارت جهاني
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/946199/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کیانمهر، اصغر،1397،تاثیر الحاق ایران به سازمان تجارت جهانی و اثرات آن بر صنعت بیمه،اولین همایش بزرگ مطالعات و پژوهش های علمی علوم انسانی،تهران،،،https://civilica.com/doc/946199
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، کیانمهر، اصغر؛ )
برای بار دوم به بعد: (1397، کیانمهر؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی مسکن مهر از دیدگاه توسعه پایدار مطالعه موردی: اراضی دره ی بهشت شهر جدید پردیس
- جرایم رایانه ای علیه عفت و اخلاق عمومی
- نقش بیمه در تجارت بین الملل
- بزه دیده شناسی زنان و اثرات فقدان حمایت کیفری مناسب بر بزه دیدگی آنها
- بررسی تاثیر تصمیمات کمیسیون ماده 100شهرداری در کنترل تخلفات ساختمانی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی اصل تاخر حادث و آثار آن در حقوق موضوعه و مطالعات فقهی
- بررسی نظریه برچسب زنی از دیدگاه اسلام
- تاثیر گذاری جنسیت در مجازات مجرم در فقه و حقوق ایران
- بررسی حقوق تجارت الکترونیک
- بررسی مشروعیت تنزیل در اسناد تجاری و مبانی فقهی و حقوقی آن
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.