سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: ISME24_327
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 228
نسخه کامل این مقاله ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد
مشخصات نویسندگان مقاله پیش بینی خواص مکانیکی نانو کامپوزیت حاوی نانولوله کربن با استفاده از روش موزاییک بندی نامنظم
چکیده مقاله:
هدف اصلی این تحقیق، ارائه مدلی برای پیش بینی خواص مکانیکی نانوکامپوزیت های حاوی نانولوله کربن با در نظر گرفتن پارامترهای موثر در مقیاس مسو و مکرو می باشد. با توجه به اختلاف ابعادی موجود در ساختار این مواد که از مقیاس نانو برای عامل مقاوم ساز شروع شده و پس از گذار از مقیاس های میانی مایکرو و مسو به مقیاس مکرو در بالاترین سطح منتهی می گردد، روش جدیدی بر مبنای مدل سازی چند مقیاسی توسعه داده می شود در همین راستا با توجه به اینکه مهمترین پدیده های واقع در مقیاس مسو تجمع خوشه ای و شکل غیر مستقیم نانولوله های کربن می باشند، براساس منطق حاکم بر دیاگرام ورونوی و الگوریتم دسته بندی بیز ، الگوریتم جدیدی برای موزائیک بندی نامنظم توسعه داده می شود و با پیاده سازی آن در نرم افزار متلب، المان حجمی معرف در مقیاس مسو به چندضلعی هایی ناهمگون و مشتمل بر یک توده خوشه ای منفرد تقسیم بندی شده، محاسبه خواص مکانیکی هرکدام از آنها با در نظر گرفتن موقعیت مکانی خوشه ها و استفاده از روابط مایکرومکانیک میسر می گردد در ادامه با استفاده از یک روش تحدیدی اثر شکل غیر مستقیم نانولوله ها در افت خواص مکانیکی نانوکامپوزیت در نظر گرفته شده و با تخصیص کسر حجمی تصادفی نانولوله کربن به هر کدام از المان های متشکله در مقیاس مکرو، اثر توزیع غیریکنواخت نانولوله ها در بستر رزین نیز مدنظر واقع می شود. در نهایت نتایج بدست آمده از مدل سازی با نتایج تجربی حاصل از آزمایشات مقایسه گردید
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ISME24_327 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/943277/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رفیعی، رهام و فیروزبخت، وحید،1398،پیش بینی خواص مکانیکی نانو کامپوزیت حاوی نانولوله کربن با استفاده از روش موزاییک بندی نامنظم،بیست و چهارمین کنفرانس سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک ایران،یزد،https://civilica.com/doc/943277
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، رفیعی، رهام؛ وحید فیروزبخت)
برای بار دوم به بعد: (1398، رفیعی؛ فیروزبخت)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تحلیل اثر لقی قالب بر سطوح برش در قالب های برشی
- تولید لایی ترموباندینگ سنگین با دستگاه های تولید لایی سبک
- بهینه کردن ساز و کار انتقال نیرو در دو چرخه با تعدیل دامنه نوسانات گشتاورهای وارده بر محور چرخ زنجیر
- تحلیلی بر قابلیتهای طراحی در فرایند تحقیق و توسعه با استفاده از تکنیکهای کیفی «مطالعه موردی: طراحی یک شناور دریایی با استفاده از تکنیک گسترش کیفیت (QFD) در فرایند طراحی»
- نقش ERP در تحقیق و توسعه
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- طرح تعیین فناوری های موردنیاز صنعت برق و انرژی در حوزه های کاری پژوهشکده تولید نیرو
- تدوین استراتژی عیب یابی در ماشین های دوار نیروگاهی و طراحی و پیاده سازی سیستم مستقیم تشخیص خطا با استفاده از روش های آنالیز ارتعاشات و آنالیز جریان موتور برای یک نیروگاه نمونه
- بررسی عملکرد سیستم های سختی گیر در تاسیسات گرمایش و سرمایش آبی ساختمان های مسکونی کوچک
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.