ارائه یک راهکار جدید بازرسی قطعات جوشکاری شده با استفاده از روش تئوری بردار داخلی (IPV)

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: بیست و چهارمین کنفرانس سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک ایران
  • کد COI اختصاصی: ISME24_199
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 411
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ستار محمدی اسفرجانی

ایران، اصفهان، نجف آباد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد، دانشکده فنی مهندسی، ۸۵۱۴۱۴۳۱۳۱، دانشجوی کارشناسی ارشد،

مهدی صالحی

ایران، اصفهان، نجف آباد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد، دانشکده فنی مهندسی، ۸۵۱۴۱۴۳۱۳۱، استادیار،

چکیده

جوش یکی از سریع ترین و پر مصرف ترین روشهای اتصال می باشد. اطمینان از صحت جوش و منطقه متاثر از حرارت یکی از مشکلات بازرسی است. به ویژه اگر موقعیت قطعه جوشکاری شده به گونه ای باشد که برای استفاده از روشهای معمول آزمایش های غیر مخرب، با محدودیت مواجه باشد. در این مقاله یک روش جدید و سریع بازرسی جوش معرفی می گردد که می توان در کمترین زمان و با حداقل هزینه از سلامت منطقه جوشکاری شده و نواحی متاثر از حرارت، اطمینان حاصل کرد و در صورت مشاهده هر گونه عیبی محدوده و سایز تقریبی عیب مشخص می گردد. در این مقاله برای شناسایی آسیب های مهمی از قبیل ترک(Crack)، عدم نفوذ ( Lack of Root Penetration) و عدم ذوب کناره جوش(Lack of Side Wall Fusion) در قطعه جوشکاری شده با روش بردار ضرب داخلی (IPV) ، با شبیه سازی و تحلیل به کمک نرم افزار المان محدود آباکوس (ABAQUS) انجام گردید سپس داده های به دست آمده از تحلیل نرم افزار آباکوس (ABAQUS به کمک نرم افزار متلب آنالیز گردید

کلیدواژه ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.