انتخاب برتر مکانیزم مکث در ماشین های بسته بندی

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: بیست و چهارمین کنفرانس سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک ایران
  • کد COI اختصاصی: ISME24_093
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 719
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی ایزدی

ایران، اصفهان، خمینی شهر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر، دانشکده مهندسی مکانیک دانشجو

محسن اصفهانیان

ایران، اصفهان، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشکده مهندسی مکانیک دانشیار

چکیده

امروزه بسته بندی کالاها جزء ارکان اساسی تجارت جهانی می باشد، بنابراین افزایش سرعت و راندمان دستگاه های بسته بندی باعث افزایش سهم رقابتی تولید کنندگان این دستگاه می شود. اصلی ترین مکانیزم ماشین آلات بسته بندی برای افزایش سرعت، مکانیزم مکث می باشد که می تواند تاثیرات بسزایی در روند تغییرات سرعت دستگاه ایجاد کند. ارائه ی طرح جدید برای جایگزین کردن مکانیزم مکث که بتواند بدون افزایش هزینه ی ساخت تمامی نیازهای دستگاه بسته بندی را برای تغییرات سرعت دلخواه فراهم کند می تواند تاثیر مثبتی در خرید و فروش ماشین آلات بسته بندی داشته باشد. در این تحقیق ابتدا یک نمونه از مکانیزم مکث در نرم افزار Adams شبیه سازی شده و برای صحت سنجی مدل، یک نمونه از مکانیزم مکث موجود ساخته شده و پس از مقایسه ی اعداد خروجی از تحلیل سینماتیکی و شبیه سازی نرم افزاری با مکانیزم ساخته شده، صحت سنجی نتایج انجام شد. سپس به بررسی و شبیه سازی کامل انواع مکانیزمهای چرخدنده های غیر دایروی پرداخته شده و با شبیه سازی و ساخت نمونهی عملی مکانیزم چرخ دنده های خارج از مرکز، به صورتی که بتواند تنوع در سرعت خروجی ایجاد کند، این نوع از مکانیزم ها بررسی شده است. در ادامه برای مکانیزم چرخ زنجیرهای خارج از مرکز مدلی طراحی شد که بتواند متناسب با دستگاه بسته بندی تنوع در سرعت خروجی ایجاد کند. پس از شبیه سازی نرم افزاری مکانیزم طراحی شده، یک مدل عملی از این مکانیزم ساخته شده و با اعداد خروجی از شبیه سازی نرم افزاری مورد مقایسه قرار گرفت. در آخر از میان این مکانیزم ها بهترین مکانیزمی که بتواند جایگزین مکانیزم مکث موجود شود و در سرعت دستگاه های بسته بندی تحول ایجاد کند معرفی شده است

کلیدواژه ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.