پتانسیل یابی ماده معدنی بوکسیت در ایران با انجام مطالعات سنگ چینه نگاری افق زمانی پرمین با استفاده از دورسنجی، با تاکید بر کانسارهای بوکسیتی زاگرس

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: دومین همایش ملی منابع طبیعی و توسعه پایدار در زاگرس
  • کد COI اختصاصی: NRSTZAGROS02_112
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 803
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رضا معزی نسب

کارشناسی ارشد زمین شناسی، دانشکده علوم دانشگاه سیستان و بلوچستان

منصوره نیک نهاد

دانشجوی دکتری زمین شناسی، دانشکده علوم دانشگاه شهید باهنر کرمان

چکیده

با توجه به کاربردهای فراوان علم دورسنجی در علوم مختلف و عدم شناخت کامل ابعاد مختلف آن، در این مقاله سعی بر آن شد تا ارتباطی بین این فناوری با مطالعات چینه نگاری و پتانسیل یابی مواد معدنی ایجاد گردد. با توجه به مطالعاتی که انجام گردید، این نتیجه حاصل شد که اکثر مرزهای زمین شناسی توانایی جهت بررسی تصاویر ماهواره ای، پی جویی بر پایه اطلاعات دورسنجی جهت صرفه جویی در هزینه و زمان و سپس در نهایت پتانسیل مواد معدنی مختلف را دارند. در این تحقیق بطور نمونه به افق زمانی پرمین جهت پتانسیل یابی ماده معدنی بوکسیت در ایران اشاره می گردد.

کلیدواژه ها

دورسنجی، سنگ چینه نگاری، پرمین، بوکسیت، ایران

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.