بررسی مدل دانشگاه کارآفرین در مراکز آموزش عالی کشاورزی

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: مطالعات کارآفرینی و توسعه پایدار کشاورزی، دوره: 3، شماره: 4
  • کد COI اختصاصی: JR_JEADG-3-4_002
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 415
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رضا موحدی

دانشیار و مدیر گروه ترویج و آموزش کشاورزی-دانشگاه بوعلی سینا

مرجان سپه پناه

دانشجوی دکتری ترویج و آموزش کشاورزی، دانشکده کشاورزی-دانشگاه بوعلی سینا

چکیده

امروزه توسعه و رشد اقتصادی دانش و اطلاعات مهم ترین عامل است و آینده اجتماعات مدرن با اقتصاد پویا درگرو افزایش میزان رقابت، توجه به خلاقیت و نوآوری است. در این شرایط دانشگاه به عنوان اثرگذارترین نهاد در جامعه شناخته می شود. به همین علت دانشگاه به منظور هماهنگی با توسعه اقتصادی می بایست از نقش سنتی خود خارج شود و برای خلق ایده و تولید دانش جدید تلاش کند و درنهایت بتواند آن ها را به عمل تبدیل نماید. لذا دانشگاه هایی می توانند از نقش سنتی خود خارج شوند که پویا و کارآفرین باشند و بتوانند ارزش های مدیریتی و تخصصی را تلفیق و پرورش دهند. دانشگاه کارآفرین می بایست به ایجاد توازن بین تحقیق، آموزش و دسترسی به منابع متنوع بپردازند. لذا برای ایجاد یک دانشگاه کارآفرین در بخش کشاورزی لازم است تا یک دیدگاه سیستمی، جامع، کلی گرا به وجود آید و شاخص های اصلی در دانشگاه کارآفرین مدنظر قرار داده شود. در این مطالعه مشخص شد که مهم ترین شاخص های دانشگاه کارآفرین شامل تعامل مستمر با صنعت، نشست های تخصصی با صاحبان صنایع، ایجاد مراکز پارک علم و فناوری در دانشگاه ها و ایجاد فرصت های مطالعاتی در حوزه های مختلف کارآفرینی است.

کلیدواژه ها

کارآفرینی , دانشگاه کارآفرین , آموزش کارآفرینی , دانشگاه نوآور

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.