تدوین استراتژی افزایش درآمد پایدار درشهرداری کرج و انتخاب بهترین استراتژی با استفاده از تکنیک QSPM

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی مدیریت صنعتی
  • کد COI اختصاصی: IMCONFERENCE04_212
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 606
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد عبدالشاه

استادیار گروه مهندسی صنایع، واحد سمنان، دانشگاه آزاد اسلامی، سمنان، ایران

سمیه مسگری

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع گرایش مدیریت سیستم و بهره وری ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی

زهرا شبانکاره

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع گرایش مدیریت سیستم و بهره وری ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی

امیر فرهادی نیا

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه مهندسی صنایع، واحد سمنان، دانشگاه آزاد اسلامی، سمنان، ایران

چکیده

امروزه اولین و مهم ترین محدودیت برای حل مسائل روز افزون شهری و ناکارآمدی خدمات رسانی بو یژه در شهرهای ملل در حال توسعه از جمله ایران ، فقدان منابع مالی پایدارو مستمر ، نظام ناکارآمد مدیریت و برنامه ریزی هزینه است که در نهایت به عدم موفقیت چشم اندازهای پیش بینی شده شهری و نارضایتی شهروندان منتهی می شود بنابراین ضرورت مطالعات بیشتر در این زمینه از اهمیت بالایی جهت پایداری درآمد و ایجاد کیفیت مناسب زندگی برای شهروندان برخوردار است که در این مسیر ، نگاه نو به منابع درآمدی پایدار در شهرداریها ، متضمن آینده روشن برای شهرها جهت توسعه و تحقق شهر ایده آل می باشد در همین ارتباط مقاله حاضر در نظر دارد به مطالعه و شناخت منابع مالی و راهکارهای درآمدزایی پایدار برای شهرداری کرج به عنوان یکی از شهرهای استان البرز بپردازد . نوع تحقیق در پژوهش حاضر کاربردی و روش بررسی آن توصیفی تحلیلی و پیمایشی می باشد و نتایج آن نشان می دهد که شهرداری کرج در بسیاری از جنبه ها با مشکلاتی مواجه می باشد که ریشه آن به عدم وجود مکانیسم و راهبردهای درآمدزایی پایدار باز می گردد . در نهایت با توجه به مشکلات و مسائل موجود شهرداری ، راهکارهایی جهت درآمدزایی پایدار پیشنهاد شده است .

کلیدواژه ها

شهرداری ، درآمد پایدار، مدیریت شهری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.