سنجش رشد عملکرد نیروی انسانی واحد های مختلف شرکت کالسیمین با استفاده از شاخص مالم کوئیست
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی مدیریت صنعتی
- کد COI اختصاصی: IMCONFERENCE04_183
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 423
نویسندگان
دانشگاه زنجان، زنجان، ایران
دانشگاه صوفی زنجان، زنجان، ایران
چکیده
ارزیابی رشد کارایی و بهره وری در صورت برخورداری از یک مکانیزم معتبر، ملاک مهمی در ارزیابی عملکرد نیروی انسانی به شمار می رود. شاخص بهرهوری مالم کوییست وتحلیل پوششی دادها فنونی هستند میتواند رویکردی فراگیر در ارزیابی عملکرد واحدهای مختلف یک شرکت پدید آورند.در این تحقیق از این رویکرد برای سنجش رشد عملکرد نیروی انسانی واحدهای مختلف شرکت کالسیمین واقع در استان زنجان استفاده گردید. نتایج حاصل از این مدل نشان داد در مجموع بهره وری کل عوامل تولید در این واحد بر اساس شاخص مالم کوئیست میانگین کاهش 0.9 درصدی را داشته است. بر اساس شاخص مالم کوئیست طی این زمان واحدهای شماره ی C و D به ترتیب با تغییرات بهره وری 2.4 و 39.9 درصد بیشترین میانگین نرخ رشد و کاهش بهره وری را طی سال های 1389 تا 1393 دارند. بررسی روند تغییرات عوامل موثر در روند تغییرات بهره وری عوامل تولید در واحدهای تولیدی شرکت کالسیمین نشان می دهد که واحد C با رشد 65.2 درصدی و واحد B بدون تغییر به ترتیب بیشترین و کمترین میزان تغییرات کارایی فنی واحدها را داشته اند. از لحاظ تغییرات کارایی فنی خالص، واحد K و H ، تغییرات مقیاس واحد تولیدی H و K ، به ترتیب بیشترین و کمترین میزان رشد و کاهش را دارا بوده اند.کلیدواژه ها
بهره وری، نیروی انسانی، شرکت کالسیمین، شاخص مالم کوئیستمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول آفرین بر عملکرد سازمانی و انگیزه کارکنان در مجتمع فولاد غدیر نی ریز
- بررسی تاثیر اخلاق حرفه ای کارکنان فروش بر اعتماد مشتری و عملکرد فروش (مطالعه موردی: فروشگاه های زنجیره ای شهر تهران)
- بررسی و تحلیل علل شکست و موفقیت استارت آپ ها در کشور ایران
- تاثیر ترومای خانوادگی بر سلامت روان اعضای خانواده و نسل های بعدی
- رابطه بین کیفیت زندگی و سبک های مقابله با استرس در مراقبین بیماران روانی با شدت بیماری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.