ارائه مدل ساختاری مدیریت زنجیره تامین پایدار در شرکت های با کسب و کار چندگانه (مورد مطالعه: شرکت کارخانجات تولیدی شهید قندی)

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی مدیریت صنعتی
  • کد COI اختصاصی: IMCONFERENCE04_034
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 552
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حمیدرضا قدری

فوق لیسانس MBA، مدیرعامل مجموعه کارخانجات تولیدی شهید قندی، تهران، ایران

اکبر طاقداریان اردکان

دکتری DBA، رئیس هیات مدیره مجموعه کارخانجات تولیدی شهید قندی، تهران، ایران

حبیب فتوحی اردکانی

دکتری DBA، مدیر روابط عمومی مجموعه کارخانجات تولیدی شهید قندی، یزد، ایران

محمد کریمی زارچی

دکتری مدیریت صنعتی، مشاور مدیریت مجموعه کارخانجات تولیدی شهید قندی، یزد، ایران

چکیده

توسعه پایدار، گستره نوینی است که در واپسین سال های قرن بیست و یکم، فرا راه بشر گشوده شد و از آن رو که انسان و زندگی عزتمند او را هدف قرار داده بود، بزودی فراگیر شده و بر دل ها نشست. مفهوم توسعه پایدار، کلی نگر است و همه ابعاد اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و دیگر نیازهای بشری را در بر می گیرد. مدیریت زنجیره تامین پایدار، یک حوزه تحقیقاتی است که طی چند سال گذشته شاهد رشد قابل توجهی بوده است و تعداد انتشارات در این زمینه تا حدود زیادی افزایش یافته است. با وجود اینکه تحقیقات متعددی در زمینه زنجیره تامین پایدار در سطح شرکتی انجام گرفته است، مباحث مرتبط با زنجیره تامین پایدار کمتر در سطح شرکت های با کسب و کار چندگانه مدنظر قرار گرفته است. از این رو، هدف از انجام این تحقیق، شناسایی ابعاد و مولفه های عوامل کلیدی موفقیت مدیریت زنجیره تامین پایدار در شرکت های دارای کسب و کار چندگانه و ارائه آنها در قالب مدل ساختاری می باشد. مطالعه موردی تحقیق، شرکت کارخانجات تولیدی شهید قندی یزد است که از شرکت های پیشرو در زمینه مدیریت زنجیره تامین پایدار در سطح شرکت های دارای کسب و کار چندگانه است و نمونه آماری تحقیق، مدیران و خبرگان این شرکت هستند. به منظور تجزیه و تحلیل داده ها، روش مدل سازی ساختاری- تفسیری (ISM) مورد استفاده قرار گرفته است. نتایج حاصل از تحقیق نشان داد که بعد رهبری و مدیریت پایدار و سپس پویایی روابط درون سازمانی و عملکرد تامین کنندگان بالاترین اولویت را در بین عوامل کلیدی موفقیت مدیریت زنجیره تامین پایدار در شرکت های هولدینگ دارند. ضمنا، جمع بندی نتایج تحقیق نشان داد که به منظور تحقق مدیریت زنجیره تامین پایدار در سطح شرکت های دارای کسب و کار چندگانه، نحوه مدیریت روابط بین شرکت های تابعه و همچنین جهت گیری بلندمدت و سیاست های تدوین شده توسط شرکت مادر از جایگاه ویژه ای برخوردار است.

کلیدواژه ها

مدیریت زنجیره تامین، زنجیره تامین پایدار، شرکتهای دارای کسب وکار چندگانه (هولدینگ)، مدل سازی ساختاری- تفسیری (ISM)

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.