استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی ( GIS ) در کنترل و بهبود ضریب ایمنی شبکه های توزیع برق شهرستان سیرجان

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: سومین کنفرانس ملی علوم مهندسی
  • کد COI اختصاصی: NESC03_006
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 652
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سید رامین موسوی

کارشناس ارشد مهندسی برق، مرکزآموزش شهدای وظیفه نداجا سیرجان

حامد یاوری

کارشناس ارشد مهندسی برق ، شرکت توزیع نیروی برق جنوب استان کرمان

رضا سلمانی زاده کرانی

کارشناس ارشد مهندسی برق ، شرکت توزیع نیروی برق جنوب استان کرمان

چکیده

صنعت برق به سوی محیطی رقابتی پیش می رود بنابراین ارتقای ایمنی شبکه توزیع و تامین انرژی برق مطمئن یکی از اهداف کلیدی و مهم در شرکت های توزیع است جهت رسیدن به این هدف با حجم زیادی از پروژه ها در شرکت توزیع مواجع می شویم. که حجم بالای پروژه های توسعه و ساماندهی شبکه توزیع نیروی برق که در سطح شرکت های توزیع برق انجام می شود، اهمیت نحوه کنترل و مدیریت صحیح و کار آمد جهت اجرای مناسب فعالیت های عمرانی توسعه و یا ساماندهی شبکه برق را بیش از پیش آشکار می نماید، امروزه GIS یکی از مهمترین سیستم های رایانه ایی می باشد که در شبکه های توزیع برق کاربردهای فراوانی از جمله :طراحی و بهره برداری بهینه از شبکه های توزیع برق را دارد. و همچنین یکی از بهترین و مهمترین ابزار جهت مدیریت بهینه در هر زمینه ایی وجود اطلاعات می باشد. وجود اطلاعات بروز و در دسترس، بخصوص در سازمان هایی که با حجم زیاد داده مواجه هستند امری لازم و ضروری می باشد. در شرکت توزیع برق نیز با توجه به تعداد زیاد تجهیزات و مکان محور بودن آنها، GIS با فراهم نمودن امکان ذخیره سازی و نمایش کلیه اطلاعات مکان مرجع مورد نیاز شبکه های توزیع برق، مدیران این مجموعه را قادر می سازد تا به صورت بهینه و سیستماتیک، مجموعه کارها و فعالیت ها و طرح های مرتبط با آن شرکت را سازماندهی کنند. در این مقاله به بررسی و تجزیه تحلیل سیستم اطلاعات جغرافیایی GIS ، نقش و جایگاه آن در بالابردن ضریب ایمنی افراد و تجهیزات پرداخته شده است.

کلیدواژه ها

سیستم اطلاعات جغرافیایی ( GIS ) شبکه های توزیع برق ایمنی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.