مفهوم تحریم و مطالعه تطبیقی فورس ماژور در قراردادهای بازرگانی

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: فصلنامه مطالعات حقوق، دوره: 2، شماره: 24
  • کد COI اختصاصی: JR_LEST-2-24_001
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 561
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

الهام نادرعلی

گروه حقوق خصوصی، واحد بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماکو، ایران

چکیده

گاه شرایط به گونه ای است که یکی از طرفین قرارداد متوجه می شود که انجام تعهداتی که به عهده گرفته،دشوار، بدون منفعت و یا حتی غیرممکن شده است. در چنین وضعیتی به عنوان دفاع از نقض تعهداتقراردادی، طرف متعهد می تواند مدعی شود که مداخله ی وقایع و اموری که خارج از اراده و کنترل اوبوده است انجام قرارداد را غیرممکن و یا از نظر مالی امکان ناپذیر ساخته است. گاهی با وقوع تحریماجرای قرارداد سخت و مشقت بار و خارج از قدرت متعهد می شود. هدف از این مقاله تبیین مفهوم تحریم ونیز تعریف و مطالعه تطبیقی فورس ماژور می باشد. اگر منع دایمی برای اجرای قرارداد ایجاد شود، قراردادساقط می شود؛ و اگر به صورت موقت باشد، اجرای قرارداد معلق می شود. روش تحقیق در این مقاله بهصورت کتابخانه ای می باشد.

کلیدواژه ها

تحریم، فورس ماژور، قراردادهای بازرگانی، غیرقابل پیش بینی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.