سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: ICRSIE04_400
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 151
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نقش وجایگاه معماری بیونیک در طراحی های ساختمان های امروزی
چکیده مقاله:
معماری بیونیک، رویکرد متفاوت و تازه ای در معماری معاصر است که از راه حل های استفاده مناسب از طبیعت برای پاسخ به سوالات دانشمندان به مشکلات انسان به خصوص در صنعت ساختمان بهره می جوید. برای حل معضلات استخراج بیش ازحد مصالح نوین از محیط زیست که یکی از عوامل ایجادکننده مشکلات در صنعت ساختمان و معماری است، به جستجو و رجوع به راه حل بهینه سازی استفاده صحیح از مصالح در طبیعت می پردازد. سازه های طبیعی، مثل استخوان بدن انسان، به تدریج مصالح خود را از محیط استخراج می کنند. چگونگی شبیه سازی ساختار پیش ساخته هوشمند که توانایی تخریب و ترمیم خود را دارد و با گذشت زمان با جذب مصالح از محیط پیرامون خود، رشد می یابند ارائه می شود که در این مطالعه به بررسی اجمالی برج تورینینگ تورسو اثر سانتیاگوکالاتراوا پرداخته می شود با روش تحقیق تحلیلی توصیفی کیفی بر اساس مطالعه اسنادی که به بررسی و مرور مستندات مربوط به پژوهش ها و تحقیق های گذشته علم بیونیک در معماری انجام شده برای رسیدن به این هدف که شناسایی اصول و الگوهای موجود در طبیعت و کاربرد علم بیونیک در معماری که در نهایت به این اصول می رسیم که تعامل با طبیعت و طراحی با نیاز کم به منابع انرژی و استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر مانند باد و خورشید و بهره گیری از فناوری های هوشمند به منظور ارتقای امنیت و صرفه جویی در مصرف انرژی و همچنین اقتباس از طبیعت و انعطاف پذیری و قابلیت گسترش و تطبیق فضاها، تعامل فضای باز و بسته برای تعاملات اجتماعی و سلامت اکولوژیکی، مجزاسازی ابنیه و سعی در استفاده از روش های مدوالر طراحی و پوسته های هوشمند سازی ساختمان ها می باشد.
کلیدواژه ها:
معماري، معماري بيونيك، كاالتراوا، معماري پايدار
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/936577/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:محمدی، افشین،1398،نقش وجایگاه معماری بیونیک در طراحی های ساختمان های امروزی،چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهش در علوم و مهندسی،،،https://civilica.com/doc/936577
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، محمدی، افشین؛ )
برای بار دوم به بعد: (1398، محمدی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- از معماری بیونیک تا معماری پایدار
- بررسی شاخصه ها و الگو های معماری بیونیک در دستیابی به ساخت وساز پایدار
- بررسی تاثیر معماری بیونیک بر سلامت انسان در معماری ایرانی (مطالعه موردی: ساختمانهای گنبدی و باغ ایرانی)
- معماری بیونیک در قرن 21
- طراحی مقدماتی بر اساس اصول معماری بیونیک
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نگرشی نو به بومی سازی در صنعت خودروی كشور برپایه قابلیت های توسعه محصول
- متنوع سازی همگون صنعت خودروسازی ایران در سطح قطعات و تجهیزات با تکیه بر رویکرد پیچیدگی اقتصادی
- چشم انداز پلتفرم مشترک در دنیاو شرکت ایرانخودرو
- بهبود نیروی تعویض دنده گیربکس 6 دنده پژو با تغییر نوع سینکرونایزر
- بررسی روند تکنولوژی های گیربکس های اتوماتیک در جهان و انتخاب مناسب ترین گیربکس برای توسعه در ایران
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.