سیستم های قابل کاشت پزشکی بی سیم با عدد نویز پایین و بهره ی بالاو رنج فرکانسی بالا و مصرف توان پایین

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهش در علوم و مهندسی
  • کد COI اختصاصی: ICRSIE04_230
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 377
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

یاسر صالحی

مربی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارسنجان

مریم حیدری هراتمه

مربی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم وتحقیقات

چکیده

سیستم های بی سیم کاربردهای مهمی در بخش های مختلف علمی از جمله کاربردهای پزشکی و حوزه های نظامی دارد.در این سیستم ها نیاز به ارسال داده با نرخ بالا می باشد تا انتقال اطلاعات را ماکزیمم کرده و زمان بیشتری در اختیار کاشت باشد تا داده را پردازش کند . اما این افزاره ها اغلب دارای چالش های اندازه و مصرف توان می باشند.در این تحقیق یک مدولاتور و دمدولاتور ASK طراحی و شبیه سازی می کنیم بگونه ایکه علاوه بر داشتن مصرف توان پایین دارای نرخ داده ی بالایی باشد .بعلاوه یک تقویت کننده ی کم نویز طراحی می کنیم و تکنیکی برای کاهش مصرف توان آن ارائه می دهیم .تقویت کننده ی پیشنهادی بدون سلف می باشد بگونه ای که حجم بسیار کمی را اشغال نماید تا برای کاربردهای انتقال داده در سیستم کاشته شده در بدن انسان مناسب باشد .طراحی را در تکنولوژی 0,18 um CMOS انجام می دهیم زیرا علیرغم قابلیت تحمل توان پایین، ارزان بودن این تکنولوژی نسبت به سایر تکنولوژیها و قابلیت تجمیع بالا این تکنولوژی را محبوب کرده است.با استفاده از سه ایده ی استفاده از مدار حذف نویز، استفاده از تقویت کننده ی فیدبک با ساختار اینورتر مقاومتی و استفاده از سلف در بالک ترانزیستور تطبیق، تقویت کننده ای کم نویز طراحی کردیم که نسبت به طرح های قبلی دارای عدد نویز پایین تر، بهره ی بالاتر، رنج فرکانسی بیشتر و مصرف توان پایین تر می باشد.

کلیدواژه ها

مدولاتور و دمدولاتورASK، سیستم کاشت در بدن،انتقال سیگنال، کاهش مصرف توان،CMOS

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.