بررسی اثر شرایط مرزی اتصال، نسبت طول دهانه به ارتفاع و راستای موج بر مقاومت و انرژی جذب شده توسط دیوار برشی فولادی موجدار

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهش در علوم و مهندسی
  • کد COI اختصاصی: ICRSIE04_082
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 541
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عباس عین علی طلب

دانشجوی کارشناسی ارشد زلزله، دانشگاه فردوسی مشهد

فرزاد شهابیان مقدم

استاد گروه عمران دانشکده مهندسی، دانشگاه فردوسی مشهد

چکیده

در این مقاله به ارزیابی و مقایسهی رفتار دیوار برشی فولادی موجدار با روش تحلیل بار افزون پرداخته شده است. برای اینکار از نرم افزار اجزای محدود آباکوس 1 استفاده شده است. در این پژوهش اثر شرایط مرزی، راستای موج و نسبت طول دهانه به ارتفاع بر روی مقاومت و انرژی جذب شده ی دیوار برشی فولادی موجدار بررسی شده است. نتایج نشان میدهد که نسبت طول دهانه به ارتفاع 1/5 عملکرد بهتری دارد و برای انتخاب راستای موج مناسب بهتر است با توجه به نسبت طول دهانه به ارتفاع تصمیم گیری شود. ترکیب پیشنهادی برای دیوار برشی فولادی با اتصال مفصلی در صورت امکان استفاده از نسبتهای طول دهانه به ارتفاع کوچکتر (کمتر از( 1/5 و راستای موج افقی میباشد. برای دیوارهای برشی فولادی با اتصال صلب در صورت امکان استفاده از نسبتهای طول دهانه به ارتفاع بزرگتر (بیشتر از(1 و راستای موج قائم توصیه میشود.

کلیدواژه ها

دیوار برشی فولادی موجدار، تحلیل بار افزون، شرایط مرزی، راستای موج، انرژی جذب شده.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.