اثرات طراحی محصول با قابلیت تولید مجدد بر تقسیم بندی بازار و محیط

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی حسابداری، مدیریت و نوآوری در کسب و کار
  • کد COI اختصاصی: ICAMIB05_092
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 580
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

کمال باقرزاده هوشمندی

عضو هیئت علمی، گروه مدیریت و حسابداری، دانشگاه پیام نور ارومیه

سینا فیضی

دانشجوی کارشناسی مدیریت صنعتی، دانشگاه پیام نور ارومیه

چکیده

توسعه طراحی محصول با قابلیت تولید مجدد فرآیندی است که در آن محصول یا خدمتی جدید به بازار عرضه می شود. موفقیت این فرآیند را می توان با تعریف شاخص هایی که نشان دهنده میزان این موفقیت یا عدم موفقیت است. اندازه گیری کرد. اصطلاح توسعه محصولات جدید، هم در مورد محصولاتی که به طور کلی در دنیا جدید هستند و هم در مورد اعمال حداقل بهبود و تغییر در محصولات موجود به کار می رود. امروزه عمر بازار محصولات در حال کاهش است و پیش بینی می شود که نرخ توسعه محصولات در هر پنج سال دوبرابر شود. در نتیجه، محصولات جدیدی که نیازها و خواسته های مشتریان را برآورده سازند و از آن فراتر روند، عاملی کلیدی در حفظ و بهبود مزیت رقابتی به شمار می روند. در این مقاله به و تحلیل ابزارهای جدید در زمینه تولید محصول بود که ابعاد دیگر پایداری را همراه با محیط درنظر گرفت. بر اساس معیارهای ابعاد پایداری، در این مقاله یک طبقه بندی عمومی و گسترده تر برای بهبود درک این ابزار اخیر پیشنهاد شده است. مواردی که شامل دو جنبه از پایداری بودند، به عنوان ابزاری توسعه محصول جزئی (P-SPD) طبقه بندی شدند و مواردی که سه جنبه از پایداری را پوشش می دادند، به عنوان ابزار طراحی محصول پایدار (SPD) طبقه بندی شدند. تجزیه و تحلیل نشان داد که ابزار SPD به نسبت ابزارهای P-SPD کمتر استاندارد بودند. اکثریت ابزار P SPD و SPD هر دو بر اساس دیدگاه پرخه عمر بودند. با این حال، ابزار P-SPD در مراحل اولیه طراحی مفید بود. علاوه بر این، در این مقاله، مطالعات موردی ابزارها برای تفسیر کاربرد عملی آنها ارائه شده است. همچنین مشکلات مربوط به توسعه روش شناختی و کاربرد ابزاری را مورد بحث قرار داد. بر اساس این مشکلات، مسیرهای تحقیقاتی آینده ارائه شده است. در اصل، تلاش های هماهنگ و مسئولانه در میان کاربران، دولت ها، جوامع و محققان برای اطمینان از اجرای موفقیت آمیز ابزار ضروری است.

کلیدواژه ها

طراحی محصول، تولید مجدد، تقسیم بندی بازار

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.