بررسی عوامل تاثیرگذار بر اثربخشی سیستم های هوش تجاری در صنعت بانکداری (مورد مطالعه: شعب غرب بانک پارسیان شهر تهران)

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی حسابداری، مدیریت و نوآوری در کسب و کار
  • کد COI اختصاصی: ICAMIB05_012
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 681
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امیرحسین مصطفوی

کارشناس ارشد مدیریت کسب و کار گرایش بازاریابی، دانشگاه علم و صنعت، تهران، ایران

حمید چراغیان

کارشناس ارشد مدیریت مهندسی، دانشگاه خوارزمی، تهران، ایران

چکیده

فناوری های نوین با سرعتی سرسام آور در حال پیشرفت هستند و برای اینکه بتوان پا به پای رقبا باقی ماند یا شاید بسختی و با مهارت بسیار بتوان یک قدم از آنها پیش گرفت، می بایست به قواعد جدید بازی کاملا مسلط بود تا شاید روزی بتوان خود یک قاعده جدید انگاشت. بنابراین تسلط بر فناوری های جدیدی مانند هوش تجاری در کسب و کارها یک الزام و ضرورتی اجتناب ناپذیر تلقی می شود. هوش تجاری در بازاریابی صنعت بانکداری باعث ایجاد برتری رقابتی با استفاده از ابزارهای قدرتمند تحلیل رقبا و همچنین باعث ایجاد نظارت هوشمند بازار و شناسایی تغییرات آنی و فرآیند بالا بردن سوددهی سازمان در بازار رقابتی می شود. در این راستا هدف اصلی تحقیق بررسی عوامل تاثیرگذار بر اثربخشی سیستم های هوش تجاری در صنعت بانکداری است. این پژوهش از حیث هدف از نوع کاربردی و از نظر گردآوری داده ها از نوع، توصیفی پیمایشی است. جامعه آماری تحقیق شاغلان شعب غرب بانک پارسیان شهر تهران است که بدین منظور 98 نفر از کارکنان به روش نمونه گیری تصادفی ساده انتخاب و به پرسشنامه تحقیق پاسخ گفتند. بعد از جمع آوری داده ها توسط پرسشنامه استاندارد، جهت ارزیابی روابط بین متغیرها از تکنیک مدل سازی معادلات ساختاری با رویکرد حداقل مربعات جزئی استفاده شده است و به طور کلی کلیه تجزیه و تحلیل داده ها از طریق نرم افزارهای SPSS و PLS انجام شده است. نتیجه فرضیه های تحقیق حاکی از تاثیر استراتژی سازمانی، ساختار سازمانی، فرایند سازمانی و فرهنگ سازمانی بر اثربخشی سیستم های هوش تجاری داشت.

کلیدواژه ها

اثربخشی سیستم های هوش تجاری، استراتژی سازمانی، ساختار سازمانی، فرایند سازمانی، فرهنگ سازمانی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.