یک روش جدید مکانیابی PMU همراه با مشاهدهپذیری بهبودیافته بهمنظور مدیریت انرژی الکتریکی در شرایط بحرانی
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: فصلنامه علوم و فناوری های پدافند نوین، دوره: 4، شماره: 4
- کد COI اختصاصی: JR_ADST-4-4_003
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 334
نویسندگان
دانشگاه حامع امام حسین (ع)
چکیده
واحدهای اندازهگیری فازور (PMU) امکان راهاندازی سامانههای پایش، حفاظت و کنترل گسترده (WAMPAC) را بهعنوان زیربنای مدیریت انرژی در مواقع بحرانی در بازار برق امروزی فراهم مینمایند. در مقاله حاضر، یک روش جدید مکانیابی بهینه PMUها با استفاده از برنامهریزی خطی عدد صحیح (MILP) ارائه میشود که علاوه بر حداقلسازی هزینه نصب این تجهیزات، مشاهدهپذیری سامانه را نیز بهبود میدهد. همچنین، یک روش نظام یافته برای اعمال اثر شینهای تزریق صفر و اندازهگیرهای پخش بار بهعنوان دو نوع از متداولترین اندازهگیرهای از پیش نصبشده معرفی میشود. اثر از دست رفتن شاخه (خط انتقال) و نیز خود واحد اندازهگیری فازور بهعنوان پیشامدهای تاثیرگذار بر مشاهدهپذیری سامانه در دو حالت غیاب و حضور اندازهگیرهای از پیش نصبشده مورد بررسی واقع میشود. روش ارائه شده بر روی سه سامانه آزمایشی شناخته شده IEEE و نیز سامانه 40 شینه توسعهای آذربایجان آزمایش شده است. نتایج نشان داد که این روش میزان مشاهدهپذیری سیستم قدرت را بهبود میدهد.کلیدواژه ها
واحد اندازهگیری فازور, اندازهگیری افزون, شین تزریق صفر, اندازهگیر پخش باراطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.