بررسی مکان یابی آرامستان در شهر و بررسی ضوابط مکان یابی آن ها با توجه به ضوابط مکان یابی و استاندارد آرامستان ها (نمونه موردی: آرامستان بهشت زینبیه شهرستان رامسر)

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی عمران و معماری در مدیریت شهری قرن ۲۱
  • کد COI اختصاصی: ENGGCONF02_060
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2316
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حمید حاجی پور

کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، رامسر، ایران

چکیده

در کشور روزانه تعداد زیادی انسان می میرند که این حجم متوفیان نیاز به مکان مناسب برای دفن ، دسترسی و خدمات رسانی دارند. عامه مردم گورستان را فضایی تاریک، مخوف و ساکت می دانند که در آن زندگی می میرد. برای آنها گورستان فضای سوگواری و ماتم است و کسی از این فضا انتظار جذابیت و تفریحی بودن ندارد. ریشه این موضوع را می توان در نوع ساخت و مکان یابی گورستان ها جست وجو کرد. در این بین استانداردهای معینی هم برای اندازه و مشخصات کلی کارکرد گورستان ها وجود دارد. از مسائل مهمی که گریبانگیر بسیاری از شهرهای کشور است، توجه نکردن به مکان یابی گورستان ها و برخورد غیراصولی و خارج از ضوابط است. توجه به توسعه آتی شهر، حسن همجواری ها و جهت وزش بادهای غالب از عمده ترین مسائلی است که باید در مکان یابی گورستان ها مد نظر قرار گیرد. این مقاله به بررسی معیارهای مکان یابی گورستان ها و به صورت موردی آرامستان بهشت زینبیه رامسر می پردازد . این پژوهش از نوع توصیفی – تحلیلی می باشد .

کلیدواژه ها

گورستان، مکان یابی آرامستان، ضوابط مکان یابی ،زیرساخت شهری، ویژگی کالبدی وطبیعی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.