باران اسیدی و تأثیر آن بر روی آلودگی محیط زیست
- سال انتشار: 1389
- محل انتشار: چهارمین همایش و نمایشگاه تخصصی مهندسی محیط زیست
- کد COI اختصاصی: CEE04_937
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 4060
نویسندگان
دکتری برنامه ریزی محیط زیست دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی طراحی محیط زیست دانشگاه آزاد اسلامی واح
کارشناس ارشد مهندسی طراحی
چکیده
بارندگی هم برای اکوسیستمهای طبیعی و هم برای اکوسیستمهای زراعی مایه حیات میباشد. با این حال بارندگی در بسیاری از مناطق جهان باعث مسموم کردن سیستمهای متعددی می شود. باران و یا برفی که در این مناطق میبارد به اندازهای اسیدی است که باعث صدمه به گیاهان زراعی و جنگلها، ماهیها و دیگر موجودات آبزی و افزایش اسیدیته خاک میشود. نزولات اسیدی تنها یکی از نتایج حاصل آلودگیهاست که انسان در استخر ایجاد کرده است. مصرف سوختهای فسیلی در وسایل نقلیه و نیروگاهها بزرگ برق مقادیر عظیمی از اکسیدنیتروژن و اکسید گوگرد در اتمسفر مناطق صنعتی و شهری وارد میسازد. این ترکیبات مواد اولیه جهت تشکیل ترکیبات اسیدی هستند و به آسانی با آب موجود در اتمسفر ترکیب شده و اسیدنیتریک و اسیدسولفوریک تولید میکنند. پس این اسیدها در قطرات آب در اتمسفر حل میشوند. قطرات آب تشکیل شده پس از طی مسافت کوتاهی در اتمسفردر نهایت به صورت نزولات اسیدی نازل میشوند و همچنین اکسیدهای نیتروژن و گوگرد میتوانند ترکیباتی از جمله نیتراتها و سولفاتها را تولید کنند که به صورت بارانی از ذرات جامد از اتمسفر به زمین فرو میریزند. این ذرات وقتی با آب ترکیب میشوند اسید تولید میکنند و اثراتی مشابه بارانهای اسیدی خواهند داشتکلیدواژه ها
باران اسیدی، محیط زیست، آثار، اسیدیته، تخریب،آلودگیمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد سازگار با محیط زیست در صنعت ساختمان بتن سبز و بازیافتی رویکردی موثر در توسعه پایدار
- بررسی جایگاه مناطق حفاظت شده ایران و نقش مشارکت های مردمی در حفاظت از مناطق
- مروری بر مقایسه اثر سمیت نانوذرات فلزی مختلف، روی آبشش ماهی ها
- مطالعه مدیریت ازن و عوامل آلودگی محیط زیست
- پارامترهای محیط زیستی یا فعالیت های انسانی کدام یک بیشترین تاثیر را بر غلظت متان اتمسفری ایران دارند؟
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.