الگوهای تامین مالی خارجی دربانکداری اسلامی

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی مطالعات نوین اقتصاد، مدیریت و حسابداری در ایران
  • کد COI اختصاصی: BUSINESS02_032
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 775
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی فدایی

استادیار گروه اقتصاد، دانشگاه پیام نور

آذر راست خدیو

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته علوم اقتصادی با گرایش اقتصاد اسلامی،دانشگاه پیام نور اصفهان

چکیده

امروزه نظر به هزینه بالای اجرای طرح های زیربنایی، تامین مالی و استفاده از تسهیلات خارجی که به فاینانس (finance) معروف و در قالب اشکال متعددی است- نقشی اساسی در توسعه اقتصادی کشورهای در حال توسعه، از جمله ایران، می تواند ایفا نماید. در راستای اجرای این فرایند باید یاد آور شد، تامین کننده سرمایه به دنبال محیطی امن و مناسب برای انجام فعالیتی است که بتواند ضمن انجام پروژه، اصل آورد. خرد و سرد آن را نیز در اختیار داشته باشد. به منظور جلب چنین آورده ای، کشورهای سرمایه پذیر باید محیط و بستری مناسب از حیث حقرقی، امنیتی، اقتصادی و روانی فراهم نمایند. در این خصرص، نقش کشور میزبان در برقراری ثبات و امنیت در زمینه های اقتصادی، سیاسی و حقرقی بسیار حائز اهمیت است. در حقیقت، با تامین مالی در فضای امن است که کشور میزبان نیز می تواند از سرمایه خارجی برای توسعه و رونق اقتصادی خرد بهره مند شود، موانع و کاستی های فراروی تامین مالی در کشور میزبان می توانند مانع تحقق این مهم شوند. این موانع و کاستی ها در کشورهای سرمایه پذیر یکسان نمی باشند، این موانع و کاستی ها بر اساس نوع نظام حقرقی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی می تواند از کشوری به کشور دیگر متفاوت باشد. در این پژوهش، نگارنده به بررسی الگوهای تامین مالی خارجی دربانکداری اسلامی پرداخته است.

کلیدواژه ها

تامین مالی خارجی، روش های تامین مالی خارجی، فاینانس، بانکداری اسلامی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.