بررسی تاثیر رفع تعارضات بر روی افزایش خلاقیت و ارتقای بهره وری در سازمان

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مدیریت،مهندسی صنایع، اقتصاد و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: MIEACONF03_081
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 839
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد معهود

تدریسیار کارشناسی ارشد مدیریت پروژه و ساخت دانشگاه مهرالبرز

فاطمه عبدلی زفرقندی

کارشناسی ارشد مهندسی صنایع گرایش مدیریت سیستم و بهرهوری دانشگاه آزاد اسلامی

شایان حجت پناه

تدریسیار کارشناسی ارشد مدیریت پروژه و ساخت دانشگاه مهرالبرز

چکیده

در هر محیط کاری، اختلاف اجتناب ناپذیر است؛ اما مدیران سازمان مقدار کمی از مهارت لازم برای حل اختلافهای روزمره و تبدیل تجربه به یک نیروی پویا برای ترویج خلاقیت را دارند. نویسندگان که در زمینه حل تعارضات در محل کار مهارت دارند، در این مقاله نشان میدهند چگونه میتوان از اختلاف در شغل برای بروز خلاقیت و افزایش بهره وری استفاده کرد. ازاینرو، یک مدل مشارکتی را برای حل خلاقانه اختلافها در محل کار ارائه میدهند. همچنین نشان میدهند که چگونه با استفاده از این روش، میتوان در هنگامی که هیچگونه اختلافی در محل کار وجود ندارد، خلاقیت را ترویج داد. از دیگر سو، خلاقیت به منزله محصول انعطاف پذیری ساختاری و قدرت نوآوری در موفقیت های سازمان اهمیت بسزایی دارد. گام به گام، توضیح داده میشود که چگونه اختلافهای بغرنج و کهنه در محل کار را رفع نماییم و مدیریت اختلاف و رفع تعارضات را در فرهنگ سازمانی تلفیق کرده و از تنوع برای ایجاد خلاقیت استفاده نماییم. همچنین این مقاله، چهار مولفه ضروری استفاده از اختلاف را به عنوان یک کاتالیزور برای افزایش خلاقیت گروهی توصیف میکند. این فرایند مشارکتی، با شرکت کنندگان ماهر و باانگیزه و یک رهبر خبره که به راحتی میتواند اختلاف را برطرف سازد و یک فرهنگ سازمانی حمایتی نشان میدهد که برای توسعه یک محیط کاری با درهای باز به روی ایده های نو و همچنین حامی دیدگاه های متفاوت، چه میتوان انجام داد.

کلیدواژه ها

رفع تعارضات، مدیریت اختلاف، افزایش خلاقیت، ارتقای بهرهوری و نوآوری، محیط کاری سازمان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.