رابطه کیفیت حسابرسی، تامین مالی بدهی و مدیریت سود در شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مدیریت،مهندسی صنایع، اقتصاد و حسابداری
- کد COI اختصاصی: MIEACONF03_044
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 471
نویسندگان
مدیر آموزشگاه غیر دولتی از راه دور طوبی آموزش و پرورش شهرستان تنگستان
چکیده
در این پژوهش تلاش گردید تا رابطه کیفیت حسابرسی، تامین مالی بدهی و مدیریت سود در شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار مورد بررسی قرار گیرد. این پژوهش از نظر هدف، کاربردی است؛ ازنظر نوع تحقیق اکتشافی -توصیفی است؛ از نظر نحوه گردآوری داده ها، از نوع پس رویدادی است؛ همچنین روش تحقیق از لحاظ نوع استدلال قیاسی- استقرایی است. جامعه آماری شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار بودند. در این پژوهش با استفاده از روش حذف سیستماتیک نمونه آماری انتخاب شد. به منظور جمع آوری داده های موردنیاز برای محاسبه متغیرهای پژوهش، از بانکهای اطلاعاتی ره آورد نوین و تدبیر پرداز، آرشیوهای دستی موجود در کتابخانه سازمان بورس اوراق بهادار و سایت اینترنتی مدیریت پژوهش، توسعه و مطالعات اسلامی- سازمان بورس اوراق بهادار استفاده شد. تجزیه وتحلیل داده ها با استفاده از روش پانل دیتا صورت گرفت. یافته ها نشان داد که شاخص های اندازه و تخصص حسابرس موجب کاهش مدیریت سود در شرکت ها می شوند، در حالی که دوره تصدی حسابرس تاثیری بر مدیریت سود ندارد. همچنین تامین مالی از طریق بدهی نیز موجب افزایش مدیریت سود می شود، چرا که شرکت ها برای جلب نظر تامین کنندگان مالی مجبور به مدیریت سود خود می شوند.کلیدواژه ها
کیفیت حسابرسی، تامین مالی از طریق بدهی، مدیریت سود، پنل دیتامقالات مرتبط جدید
- روش های مستقل تامین منابع مالی شرکت ها مطالعه موردی تعاونگران استان کرمان
- اندازه گیری درجه وابستگی رشد اقتصادی ایران بر محیط زیست و منابع طبیعیتجدیدناپذیر
- استراتژی بهینه سازی پرتفو به روش کلی با چارچوب نظام مند
- Investigating the perceived risk of online shopping during the Corona outbreak (Instagram case study)
- بررسی نقش گیمیفیکیشن، خلق دانش و جهت گیری کارآفرینانه در عملکردشرکت (مورد مطالعه: کارکنان بیمه آسیا مشهد)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.