اثر پوترسین و ژل آلوئه ورا بر برخی شاخص های پس از برداشتی میوه هلو (.Prunus persica L) رقم ردتاپ

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی کشاورزی ارگانیک و مرسوم
  • کد COI اختصاصی: NCOCA05_367
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 425
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ندا درخشان

دانشجوی کارشناسی ارشد فیزیولوژی و فنآوری پس از برداشت دانشگاه محقق اردبیلی

علی اکبر شکوهیان

عضو هیئت علمی علوم باغبانی دانشگاه محقق اردبیلی

اسماعیل چمنی

عضو هیئت علمی علوم باغبانی دانشگاه محقق اردبیلی

سولماز فتح العلومی

دانشجوی دکتری

چکیده

با توجه به محدودیت های موجود در استفاده از ترکیبات شیمیایی یکی از راهکارهای مهم و جایگزیناستفاده از ترکیبات طبیعی و سازگار با گیاه، طبیعت و انسان در تولید و نگهداری محصولات است. به همینمنظور این پژوهش، به صورت فاکتوریل بر پایه ی طرح کامل تصادفی با کاربرد تیمارهای پوششی پوترسین درچهار سطح (0، 2، 4 و 6 میلی مولار) و ژل آلوئه ورا در چهار سطح (0%، 15%، 3%، 45%) روی میوه های هلورقم ردتاپ در دانشگاه محقق اردبیلی صورت گرفت. میوه های تیمار شده در سردخانه به مدت 2 ماه نگهداریشدند. شاخص های میزان مواد جامد محلول کل، pH آب میوه و اسیدیته قابل تیتراسیون، 1 ماه پس از برداشتاندازه گیری شدند. بر اساس مقایسه میانگین ها کمترین میزان pH از ترکیب تیماری پوترسین 6 میلی مولار و آلوئه ورای 30 درصد که میزان آن 3/35 حاصل شد. در صفت اسیدیته قابل تیتراسیون بیش ترین مقدار از ترکیب تیماری پتروسین 6 میلی مولار و آلوئه ورای 15 درصد به دست آمد (0/86%). در صفت مواد جامد محلول کل بیشتترین مقدار از ترکیب تیماری پوترسین 2 میلی مولار و آئه ورای 45% به دست آمد (15/59%).

کلیدواژه ها

اسیدیته قابب تیتراسیون، پساز برداشت هلو، مواد جامد محلول کل، pH

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.