آنالیز عدم هچ در کارخانه جوجه کشی شهرستان نمین، استان اردبیل
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی کشاورزی ارگانیک و مرسوم
- کد COI اختصاصی: NCOCA05_282
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 528
نویسندگان
استادیار بیماریهای طیور، دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل، ایران
دانشجوی کارشناسی ارشد میکروبیولوژی، واحد رشت، دانشگاه آزاد اسلامی، رشت، ایران
چکیده
هدف از این مطالعه آنالیز عدم هچ مزارع مرغ مادر گوشتی در کارخانه جوجه کشی شهرستان نمین استان اردبیل در یکدوره سه ماهه در سال 1396 می باشد. بدین منظور، با مراجعه مکرر به کارخانه جوجه کشی کل میزان تخم مرغ های ارسالی،قابل جوجه کشی و غیر قابل هچ ثبت گردید و سپس با استفاده از روش سوم (شکستن تخم مرغ های هچ نشده در پایان دورهانکوباسیون) تخم مرغ های هچ نشده از لحاظ بی نطفگی و تلفات در مراحل مختلف رشد جنینی مورد بازرسی قرار گرفتند. طی 27نوبت مراجعه، در مجموع 2851 تخم مرغ بررسی شده از 2 فارم مادر گوشتی جزء تخم مرغ های هچ نشده بودند و متوسط درصدبی نطفگی 5/51 و متوسط درصد تلفات در مراحل V, IV, III, II, I و VI رشد جنینی به ترتیب 1/60، 1/35، 0/85، 1/62،2/12 و 1/20 تعیین گردید. مقایسه ارقام به دست آمده از این مطالعه با الگوی استاندارد عدم هچ بیانگر آن است که میزان نطفه داری و متعاقب آن جوجه درآوری تخم مرغ های قابل جوجه کشی در سنین مختلف در واحدهای مرغ مادر گوشتی مورد بررسیپائین تر از استاندارد می باشد، لذا توجه بیشتر به عوامل موثر بر میزان نطفه داری و باروری پرنده ها، عوامل مدیریتی وکنترلدستگاه های جوجه کشی جهت کاهش خسارات اقتصادی ضروری می باشد.کلیدواژه ها
آنالیز عدم هچ، بی نطفگی، جوجه کشی، نمینمقالات مرتبط جدید
- بررسی راهبردهای ترویج انرژی های پاک در بین گلخانه داران استان البرز
- مطالعه اثر روش های مختلف خاک ورزی بر عملکرد و برخی صفات سه رقم عدس دیم
- Machine Vision Approach Coupled with a Hybrid EHD-Convective Dryer to Model Khalal Slices Drying Process with ANFIS
- انتخاب مناسب دور موتور و نوع سوخت از لحاظ ویژگیهای عملکردی موتورهای دیزلی با استفاده از روش های تصمیم سازی
- پتانسیل سنجی تولید زیستگاز از پسماندهای کشاورزی و فضولات دامی در شهرستان اهواز
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.