سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: ARSCS04_081
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 554
فایل این مقاله در 21 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 21 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مطالعه تطبیقی برنامه های توانمندسازی دانشجو- معلمان ایران و ژاپن
چکیده مقاله:
با توجه به اینکه یکی از راه های توسعه آموزش و پرورش ایجاد زمینه های مناسب برای آموزش و تربیت معلمان کارآمد می باشد، پژوهش حاضر به مطالعه تطبیقی برنامه های توانمندسازی دانشجو- معلمان ایران و ژاپن پرداخته است. هدف از انجام این تحقیق، بررسی نظام تربیت معلم در ایران و مقایسه آن با کشور ژاپن بود که سعی بر آن بوده است که با بهره گیری از نقاط مثبت نظام آموزشی ژاپن به اصلاح و بهبود نظام آموزشی ایران پرداخته شود. 14 مقاله در این پژوهش مورد بررسی قرار گرفت که به روش نمونه گیری هدفمند انتخاب شدند. روش تجزیه و تحلیل این پژوهش تحلیل محتوا از طریق کدگذاری باز، محوری و انتخابی بود. نتایج به دست آمده از این پژوهش حاکی از آن بود که برنامه های نوین توانمندسازی در چهار مولفه ی اصلی، جذب، آماده سازی، حفظ و ارتقا و ارزشیابی خلاصه می گردد. که در این میان کشور ژاپن در هر چهار مولفه کارآمدتر و به روزتر عمل کرده است. به نحوی که در برنامه های توانمندسازی، استفاده از تکنولوژی های روز دنیا و آموزش عملی و تجربه محور را سرلوحه ی کار خود قرار می دهد و در دوره های ضمن خدمت، با حداکثر توان به حفظ و ارتقاء دانش و مهارت معلمان می پردازد و آموزش اخلاق حرفه ای را نه به طور مستقیم بلکه به صورت برنامه ی درسی پنهان در برنامه های آموزشی خود گنجانده است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ARSCS04_081 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/931628/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صفری، اکرم و سلطانی، نرگس و تجویدی، معصومه و زارعی، شیوا،1398،مطالعه تطبیقی برنامه های توانمندسازی دانشجو- معلمان ایران و ژاپن،چهارمین کنفرانس بین المللی دستاوردهای نوین پژوهشی در علوم انسانی و مطالعات اجتماعی و فرهنگی،اصفهان،https://civilica.com/doc/931628
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، صفری، اکرم؛ نرگس سلطانی و معصومه تجویدی و شیوا زارعی)
برای بار دوم به بعد: (1398، صفری؛ سلطانی و تجویدی و زارعی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- کارورزی و توسعه حرفه ای معلمان و نو معلمان
- شایستگی های حرفه ای دانشجومعلمان و سهم دانشگاه فرهنگیان در ایجاد آن ها (از نظر دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان اصفهان-پردیس شهید باهنر اصفهان)
- مقایسه و بررسی مدلهای موفقیت سیستم های اطلاعاتی دلون و مک لین
- ارزیابی عوامل موثر در موفقیت سیستم های اطلاعاتی بر مبنای مدل دلون و مک لین
- ارایه الگویی برای توسعه حرفه ای دانشجو معلمان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- جامعه مراکز تحقیق و توسعه صنایع تاریخچه شکل گیری، اهداف و ماموریت ها
- بررسی تنگناهای تحقیقات با نگرشی بر مسائل فرهنگی و پذیرش نوآوری
- ارتباط نگرش مذهبی و رابطه پدر فرزندی با سازگاری اجتماعی فرزندان جانباز و عادی شهر تهران
- بررسی عوامل روان شناختی مرتبط با تجرد جانبازان مونت
- بررسی عوامل مرتبط با سازگاری اجتماعی فرزندان جانباز
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.