ضریب هدایت حرارتی کود ورمی کمپوست
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: چهارمین کنگره ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم
- کد COI اختصاصی: NCOCA04_016
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 531
نویسندگان
دانشجوی دکتری مکانیک ماشین های کشاورزی، دانشگاه محقق اردبیلی
دانشیار گروه مهندسی بیوسیستم، دانشگاه محقق اردبیلی
چکیده
فرآوری مواد زاید آلی به طرق مختلف همچون سوزاندن، دفن در اماکن خاص و بازیافت قابل انجام و امکانپذیر است. جداسازی بهینه کرم ها از مواد آلی بعد از اتمام فرآیند ورمی کمپوست سازی باعث افزایش نرخ تجزیه مواد زائد توسط کرم ها می شود. وجود یک فناوری موثر برای جداسازی سریع کرم ها از ورمی کمپوست باعث آسان شدن فرآیند کمپوست سازی می گردد. جهت طراحی و ساخت دستگاهی برای القاء حرارت به بستر کود ورمی کمپوست به صورت کنترل شده که هم باعث جداسازی کرم ها از بستر شده و هم آسیبی به کرم وارد نشود، داشتن پارامترهای حرارتی کود ورمی کمپوست ضروری می باشد. در این تحقیق ضریب هدایت حرارتی کود ورمی کمپوست با روش سیم داغ تعیین شد. آزمایش در سطح رطوبتی 10، 20، 30، 40 و 50% (w.b) و در دماهای 40، 50، 60 و 70˚C انجام شد. که مقدار ضریب هدایت حرارتی کود ورمی کمپوست از 0/1054 تا 0/9163W/m˚C به صورت خطی با افزایش دما و رطوبت، افزایش می یابد. همچنین تاثیر رطوبت در ضریب هدایت حرارتی کود ورمی کمپوست بیشتر از دما است. یک معادله رگرسیونی با ضریب R(2)=0/994 نسبت به دما و رطوبت جهت تخمین ضریب هدایت حرارتی کود ورمی کمپوست در محدوده مورد آزمایش بدست آمد.کلیدواژه ها
ورمی کمپوست، ضریب هدایت حرارتی، روش سیم داغمقالات مرتبط جدید
- بررسی راهبردهای ترویج انرژی های پاک در بین گلخانه داران استان البرز
- مطالعه اثر روش های مختلف خاک ورزی بر عملکرد و برخی صفات سه رقم عدس دیم
- Machine Vision Approach Coupled with a Hybrid EHD-Convective Dryer to Model Khalal Slices Drying Process with ANFIS
- انتخاب مناسب دور موتور و نوع سوخت از لحاظ ویژگیهای عملکردی موتورهای دیزلی با استفاده از روش های تصمیم سازی
- پتانسیل سنجی تولید زیستگاز از پسماندهای کشاورزی و فضولات دامی در شهرستان اهواز
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.