افزایش سرعت روشهای بازیابی خرابی شبکه اترنت گسترده بابکارگیری جدول هدایت پیش ساخته

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی فناوری در مهندسی برق، کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: TECCONF04_259
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 464
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

هاجر مومنی

استادیار گروه مهندسی برق، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه اردکان، اردکان، ایران

چکیده

در این مقاله، روش سریعی به منظور بازیابی خرابی (Fault Recovery)، برای شبکه اترنت گسترده ( Wide Area (Ethernet پیشنهاد شده است. برای رسیدن به بازیابی سریع، یک جدول هدایت از قبل ساخته شده، معرفی میگردد. موقعی که یک خرابی در لینک رخ میدهد، جدول از قبل ساخته شده، جستجو میشود و فریمها بدون آنکه گم شوند، رو به جلو هدایت میشوند. اترنت برای شبکه های محلی (LAN) پایه گذاری شده است، بنابراین فاقد ویژگیهای بازیابی خرابی برای شبکه های گسترده (WAN) است. دو روش معمول برای بازیابی خرابی، حفاظت (protection) و بازسازی (restoration) هستند، اما گم شدن فریمها در این دو روش، بسیار زیاد است. روش پیشنهادی در این مقاله، گمشدن فریم ها را تا حدی کاهش میدهد. زیرا در این روش، فریمها رو به جلو هدایت میشوند، بدون اینکهبخواهند برای کامل شدن5 سوئیچینگ مسیر، منتظر بمانند. علاوه بر این، روش پیشنهادی میتواند با روشهای هدایت الگوریتم های معمول به طور هماهنگ عمل نماید. نتایج شبیه سازی نشان میدهد که در روش پیشنهادی، گمشدن فریم ها حدود 40 درصد یا کمتر، کاهش مییابد.

کلیدواژه ها

بازیابی خرابی لینک، جدول بازیابی، روش بازسازی، روش حفاظت، شبکه اترنت گسترده.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.