بررسی تفاوت های پایگاه داده مرسوم با پایگاه داده بلاک چین

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی فناوری در مهندسی برق، کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: TECCONF04_234
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1022
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مسعود منتظرفرج

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته معماری سیستم های کامپیوتری ، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر ، دانشگاه غیاث الدین جمشید کاشانی ، آبیک )قزوین( ، ایران

عطیه خانجانی

استادیار گروه مهندسی کامپیوتر ، دانشگاه آزاد اسلامی ، واحد تهران جنوب ، تهران ، ایران

چکیده

سردرگمی زیادی در مورد آنچه که بلاک چین است و دوگانگی آن با یک پایگاه داده ، وجود دارد. بلاک چین در واقع یک پایگاه داده است زیرا این یک دفترکل دیجیتالی است که اطلاعات را در ساختارهای داده ای به نام بلوک ذخیره می کند. یک پایگاه داده نیز اطلاعات را در ساختارهای داده ای به نام جداول ذخیره می کند. با این وجود، در حالی که بلاک چین یک پایگاه داده است، یک پایگاه داده یک بلاک چین نیست. آنها به گونه ای قابل تعویض نیستند هر چند که آنها هر دو اطلاعات را ذخیره می کنند، آنها در طراحی متفاوت هستند. همچنین بین اهداف هر دو تفاوت وجود دارد، شاید آنچه که واضح نیست این است که چرا بلاک چین ها مورد نیاز هستند و چرا پایگاه داده ها برای ذخیره سازی داده های مشخص ، مناسب هستند. در پایگاه های داده بلاک چین، همه کامپیوترها مسئول حفظ، پردازش و امنیت ورودی ها هستند. تمام گره ها با هم کار می کنند تا اطمینان حاصل شود که همه آنها به یک نتیجه گیری یکتا برسند و امنیت شبکه تامین شود. در این مقاله قصد داریم به بررسی دلایل نیاز به بلاک چین و ویژگی و برتری بلاک چین نسبت به پایگاه داده های عمومی بپردازیم.

کلیدواژه ها

بلاک چین (blockchain) ، پایگاه داده (database) ، داده (data) ، مدیر (administrator) ، ارزش (value) ، تراکنش (transaction) ، هش (hash) ، بلوک (block) ، گره (node) ، دفتر کل (ledger) ، غیرمتمرکز (decentralized) ، شفاف (transparent)

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.