روشی برای بهبود دگرسپاری عمودی در شبکه های ترکیبی WLAN/Cellular با استفاده از رله به روش مسیر یابی چندگانه

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی فناوری در مهندسی برق، کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: TECCONF04_178
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 459
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهتاب امیری

مدرس آموزشکده فنی و حرفه ای دختران ایلام، وزارت علوم تحقیقات فناوری ،گروه کامپیوتر،ایلام،ایران

محمد شیری

عضوهیات علمی دانشگاه ایلام ، گروه کامپیوتر، ایلام، ایران

مهدی رضایی

مدرس دانشگاه آزاداسلامی،گروه کامپیوتر، ایلام، ایران

چکیده

با توجه به رشد روز افزون استفاده از تکنولوژی بی سیم یکی از مسائل مهم در این زمینه ارائه ی خدمات با کیفیت مناسب و یکپارچه است، در حقیقت بایستی این امکان فراهم شود تا بتوان از قطع شدن ارتباط یک گره متحرک با سرویس دهنده ها و از دست رفتن بسته های اطلاعاتی تا حد امکان جلوگیری کرد، امروزه یکی از بحث های اصلی برای پرداختن به این چالش استفاده ازمفهوم دگرسپاری: یعنی انتقال ارتباط از یک سرویس دهنده به سرویس دهنده دیگر برای حفظ پیوستگی ارتباط در شبکه های بی سیم ترکیبی میباشد. با توجه به اینکه در سیستمهای ترکیبی اتصال ضعیف Wlan/Cellular مدیریت سیستمWLAN 1 با شبکه سلولی متفاوت است بنابراین، در چنین شرایطی، کاهش احتمال نرخ قطع براساس روش کلاسیکی مانند استفاده ازکانالهای محفوظ دشوار است. اخیرا الگوریتم های متعددی در زمینه بهبود دگرسپاری ارائه شده است. هدف اصلی این پژوهش ارائه یک روش جدیدبرای بهبود دگرسپاری از WLAN به شبکه سلولی میباشد. دراین پژوهش از ایستگاه هایی به نام رله بصورت تک گامه جهت رله کردن ترافیک داده ها با استفاده از الگوریتم انتخاب مسیرتوسعه یافته MaxMin بصورت چندگانه در چندAP 2 جاری وغیرجاری استفاده شده است. نتایج حاصل از شبیه سازی که با استفاده ازToolsمتلب صورت گرفته است بیانگر بهبود پارامترهای بلوکه شدن مکالمات جدید و نرخ قطع مکالمه در روش ارائه شده است.

کلیدواژه ها

دگرسپاری ، رله با مسیر یابی چندگانه، شبکه بی سیم, قطع مکالمه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.