سیستم توصیه گر موبایل زمینه آگاه در حوزه ی مراقبتهای سلامت فردی
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی فناوری در مهندسی برق، کامپیوتر
- کد COI اختصاصی: TECCONF04_082
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 694
نویسندگان
گروه کامپیوتر و فناوری اطلاعات، دانشکده فنی مهندسی، واحد تهران مرکزی، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
استادیار گروه کامپیوتر و فناوری اطلاعات، دانشکده فنی مهندسی، واحد تهران مرکزی، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران،ایران
چکیده
با توجه به گسترش روز افزون فناوری در دامنه های مختلف، نیاز به ابزارهای متفاوت نیز به تبع آن افزایش یافته است. افزایش کاربری تلفنهای هوشمند و داشتن گستره ی وسیعی از داده ها در لایه های مختلف باعث افزایش شخصیسازی برنامه کاربردی میشود. گام نخست در این راستا، شناخت نیازمندی کاربران و در گام بعد، بررسی چالشها و شناخت انواع ابزارها موجود برای پیاده سازی معماری مناسب برای این برنامه های کاربردی است. در انتها، پس از دریافت انواع زمینه آگاه ها، دسته بندی و یکپارچه سازی تجزیه و تحلیل داده های دریافتی برای حصول یک نتیجه ی مطلوب میباشد. در این مقاله به بررسی معماریها و لایه های مختلف آنها و نحوه ی دریافت زمینه های مناسب به کمک انواع حسگرهای تعبیه شده در موبایلها، و استفاده از آنها در طراحی یک سیستم مراقبت سلامت فردی میپردازیم . به دلیل پیچیدگی مدیریت و ذخیره سازی داده های دریافتی از حسگرها، وجود یک معماری درخور برای مدیریت بهتر داده ها مورد نیاز است. از اینرو، ضمن بررسی چالشهای فنی، در این مقاله یک معماری ترکیبی برای یک برنامه ی کاربردی سلامت ارائه میشود که به بخش ذهنی و روانی کاربر جهت ترغیب و استفاده مجدد و مداوم وی از این برنامه ی کاربردی نیز میپردازد. در انتها، جهت سنجش دقت و درستی سیستم پیشنهادی، مقایسه ای بین برنامه ی سلامت ارائه شده در سیستم پیشنهادی و یک متخصص تغذیه انجام میگیرد، و درصد خطای برنامه ی کاربردی مشخص میشود. مقایسه ها نشان دهنده ی نزدیکی برنامه ی پیشنهادی سیستم و متخصص تغذیه با اختلاف کمتر از %15 است.کلیدواژه ها
سیستم توصیه گر، زمینه آگاه، تلفن هوشمند، معماری سیستمها موبایلی، مراقبتهای سلامت فردیمقالات مرتبط جدید
- تشخیص تشنج صرعی در سیگنال های EEG با استفاده از IMFs نرمال شده
- مروری بر داده کاوی و کاربردهای آن در سلامت
- بررسی اثرات موبایل قبل و بعد از بهره برداری در ارتقاء سلامت
- مطالعه ای در مورد به حداکثر رساندن طول عمر شبکه در شبکه های حسگر بی سیم
- تجزیه و تحلیل مبتنی بر ویژگی ندول های ریه از تصاویر توموگرافی کامپیوتری (CT)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.