روش ترکیبی با استفاده ازالگوریتم دسته ماهی ها جهت بهینه سازی مسیریابی در شبکه های بین خودرویی متحرک

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی فناوری در مهندسی برق، کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: TECCONF04_081
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 306
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فرشته گل کار

چکیده

شبکه های موردی شامل مجموعهای از نوده های توزیع شده هستند که به صورت بی سیم با همدیگر در ارتباط میباشند. نوده ها میتوانند کامپیوتر میزبان یا مسیریاب باشند که هر یک مجهز به یک فرستنده و گیرنده بوده و به طور مستقیم بدون هیچگونه نقطه دسترسی با همدیگر ارتباط برقرار میکنند،الگوریتم دسته ماهی های مصنوعی یک مدل محاسباتی تکاملی است که مبتنی بر الگوریتمهای هوش جمعی و برگرفته شده از طبیعت می باشد کاربرد عمده این الگوریتم در مسائل بهینه سازی می باشد عملکرد این الگوریتم براساس جستجوی تصادفی است و نمونه ای از رفتارگرایی در هوش مصنوعی می باشد در الگوریتم دسته ماهی های مصنوعی پارامترهای زیادی وجود دارند که برنتیجه نهایی تاثیر گذار هستند. لذا سازمان ثابتی نداشته و در یک توپولوژی دلخواه شکل گرفتهاند. مهمترین ویژگی این شبکه ها نیز وجود همین توپولوژی پویا و متغیر است که نتیجه تحرک نوده ها میباشد. نوده ها در این شبکه ها به طور پیوسته موقعیت خود را تغییر میدهند و بنابراین نیاز به یک پروتکل مسیریابی خوب که توانایی سازگاری با این تغییرات را داشته باشد، نمایانتر میشود. در این تحقیق سعی شده است تا الگوریتم های مسیریابی موجود در شبکه های موردی مورد بررسی قرار گیرند و کارایی، عملکرد و آنها با یکدیگر مقایسه شوند.و با استفاده ازالگوریتم ماهی سرعت مسیریابی بهترمی شود

کلیدواژه ها

الگوریتم ماهی –مسیریابی –بین خودروی متحرک –روش ترکیبی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.