مدلسازی اطلاعات ساختمان

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس ملی پژوهشهای کاربردی در مهندسی عمران، معماری و مدیریت شهری و پنجمین نمایشگاه تخصصی انبوه سازان مسکن و ساختمان استان تهران
  • کد COI اختصاصی: CEUCONF06_0445
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 575
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

بهنام طهماسبی

دانشجوی کارشناسی ارشد گروه عمران، واحد اراک، دانشگاه آزاد اسلامی، مرکزی، ایران.

خشایار زمانی

استادیار گروه عمران، واحد اراک، دانشگاه آزاد اسلامی، مرکزی، ایران.

امیر محمدی

استادیار گروه عمران، واحد اراک، دانشگاه آزاد اسلامی، مرکزی، ایران.

چکیده

مدل سازی اطلاعات ساختمان فرایند اشتراکی جامعی درصنعت ساخت و سازاست. مدل سازی اطلاعات ساختمان علیرغم تاریخچه ی کوتاهش، دردهه گذشته رشد چشمگیری داشته است. این موضوع عمدتا0 بدلیل قابلیت های آن درپروژه های ساختمانی است. مدل سازی اطلاعات ساختمان می تواندزبان مشترک همه گروه ها و تقسیمات سیستمی در یک پروژه باشد و آن ها را به شکل یک تیم یکپارچه درآورد. رویکرد مدل سازی اطلاعات ساختمان با سیستم یکپارچه اجرای پروژه هماهنگ استنقش. مدل سازی اطلاعات ساختمان به عنوان هماهنگ کننده سیستم پروژه کاملا0 مشابه مسولیت های یک مدیرپروژه است. مدل سازی اطلاعات ساختمان اصول مختلفی را از طریق تعامل اثربخش درهم می آمیزد، سیستم های پروژه برای قابلیت ساخت را تحلیل می کند، هزینه و زمان پروژه ها را در هر زمان با استفاده از نرم افزارهای تخمین کمی هزینه پیش بینی می سازد و با استفاده ازتصویرسازی و تیم های مشترک ساخت وساز، تصویر بزرگی از پروژه طراحی می کند. همگی این موارد مطابق با آنچه است که یک مدیر پروژه در مقیاس متفاوتی طی چرخه حیات یک پروژه انجام می دهد. هدف ازاین مقاله نشان دادن ارتباط و تناظر مدل سازی اطلاعات ساختمان و نقش مدیران پروژه در پروژه های ساختمانی است. دراین مقاله بر اهمیت داشتن دانش و تجربه مدل سازی اطلاعات ساختمان برای موفقیت مدیران پروژه تاکید می شود. همچنین دراین مقاله الزامات غنی سازی دانش و تجربه مدیران پروژه درمورد مدل سازی اطلاعات ساختمان موردبحث قرار می گیرد.

کلیدواژه ها

ساختمان مدلسازی اطلاعات، مدیریت پروژه، ساخت و ساز.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.