ارزیابی روشهای اجرای خط لوله انتقال گاز فشار قوی با تاکید بر هزینه های اجرا و بررسی تاثیر آن در احداث

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس ملی پژوهشهای کاربردی در مهندسی عمران، معماری و مدیریت شهری و پنجمین نمایشگاه تخصصی انبوه سازان مسکن و ساختمان استان تهران
  • کد COI اختصاصی: CEUCONF06_0283
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 677
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

غلامرضا تاجیک

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی و مدیریت ساخت، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی

توحید پوررستم

استاد یار گروه عمران - مدیریت ساخت، دانشکده فنی و مهندسی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز

جواد مجروحی سردرود

استاد یار گروه عمران - مدیریت ساخت، دانشکده فنی و مهندسی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز

چکیده

با توجه به اینکه تامین انرژی بخشهای مختلف کشور از جمله صنعت از اولویتهای بنیادین توسعه در کشور بوده و در حال حاضر بخش اعظم انرژی مصرفی کشور از طریق گاز طبیعی تامین می گردد و از طرفی با توجه به هزینه های بالای اجرای خطوط لوله گاز و سایر پیامدهای آن ، چگونگی طراحی و انتخاب روش اجرای پروژههای خطوط لوله انتقال گاز فشار قوی در مناطق مختلف جغرافیایی و بررسی اثرات آن با در نظر گرفتن معیارهایی مانند هزینه ، زمان ، پیامدهای زیست محیطی و تکنولوژی اجرا ، در این پژوهش مورد تحقیق و بررسی قرار گرفته است. با توجه اینکه روشهای نوین اجرای خطوط لوله گاز در این تحقیق مورد بررسی قرار گرفته که تاکنون در کشور اجرا نشده و برای آنالیز آنها مدارک و مستنداتی وجود ندارد. جهت بررسی همه جانبه مسئله به نخبگان و متخصصین در حوزه خطوط لوله مراجعه گردیده و با استفاده از تکنیک دلفی و طراحی پرسشنامه های مربوطه حسب نظر نخبگان جمع آوری اطلاعات انجام و مورد تحلیل قرار گرفته است. نتایج حاصله با فرض هم وزن بودن همه زیر معیارها برای عبور از عارضه رودخانه روش H.D.D ، عارضه کوهستان روش ژئوگریدی ، عارضه دشت روش سنتی و عارضه دره روش ژئوگریدی بدست آمده است.

کلیدواژه ها

خطوط لوله ، انتقال گاز ، دلفی ، روشهای نوین ، محیط زیست

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.