راهکارهای نوین مقاوم سازی سازه های فولادی فاقد شناژبا جدا سازی لرزه ا ی و استفاده از میراگرهای نوین

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس ملی پژوهشهای کاربردی در مهندسی عمران، معماری و مدیریت شهری و پنجمین نمایشگاه تخصصی انبوه سازان مسکن و ساختمان استان تهران
  • کد COI اختصاصی: CEUCONF06_0073
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 611
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

میثم نوری پور

دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول ،گروه عمران ،دزفول ،ایران

امیر تابان

دانشگاه آزاداسلامی واحد خرم آباد،استاد گروه عمران ،خرم آباد،ایران

چکیده

استراتژی های جداسازی لرزه ای ساختمان ها با سازهای فولادی بدون شناژ، عموما بر مبنای تقویت یا تضعیف سازه های موجود یا مولفه های آنهاست. موارد بهسازی با هدف اصلاح مقاومت سازهای، سختی، شکل پذیری و در نتیجه میرایی برای بهبود کارکرد لرزهای هستند. دو رویکرد میبایست پیگیری گردد: اصلاح موضعی مولفه های سازهای و اتصالات و اصلاح کلی سیستم سازهای. ملزوم. سیستم های جداسازی لرزه ای و میرایی کمکی، استراتژیهای مقاوم سازی با دوامی برای ارتقای کارکرد سازه ساختمانی به هنگام زلزله فراهم می آورند. وموجب مقاومسازی و افزایش سختی سازه میشود. جداسازی لرزهای با توجه کارکرد، محافظت از سازه و سرمایه اقتصاد ساخت، یک استراتژی مناسب برای مقاومسازی ساختمانهای فولادی است.حتی میتوان در ساختمانهای ادرای و تجاری که دارای تجهیزات با ارزشی برای تجارت و استفاده های اضطراری هستندمورد استفاده قرار گیرد.

کلیدواژه ها

جداسازی لرزه ای ،بهسازی، میرایی،مقاوم سازی ،زلزله ،سختی ،سازه ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.