بررسی منابع آلودگی آبهای سطحی وزیر زمینی ایران وتاثیر آن بر محیط زیست انسان و گیاه وراهکار های مقابله با آن
- سال انتشار: 1389
- محل انتشار: چهارمین همایش و نمایشگاه تخصصی مهندسی محیط زیست
- کد COI اختصاصی: CEE04_224
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 12630
نویسندگان
کارشناس مهندسی آب وخاک
کارشناس گیاهپزشکی
کارشناس ارشد
چکیده
آلودگی محیط زیست یک مسئله مهم جهانی است. زمانیکه عوامل آلاینده آب ذکر می شوند،عامل کشاورزی در صدر قرار دارد که مرتبا در حال شدت گرفتن است . همگام با تلاش در جهت استفاده بهینه از منابع آب ، نیاز به جستجو درباره عوامل تقلیل دهنده کیفیت آب نیز حس می شود . تا زمانیکه عوامل و دلایل کافی از طریق تحقیق و بررسی به دست آید ،نظرات متضاد و متفاوتی توصیه می گردد و برنامه های کنترل آلایندگی در استفاده از منابع محدود ناکار آمد می شوند. با توجه به این مهم که کشورمان دراقلیم خشک و نیمه خشک مدیترانه ای قرار دارد ودر آن میانگین تبخیر دو برابر بیشتر از میانگین بارندگی سالانه است و باتوجه به افزایش جمعیت و کمبود منابع آب قابل استفاده کشورمان واز آن جا که بخش آلوده ی آب بعضا غیر قابل استفاده ویا شدیدامضر است و عملا بخش عمده ای از این آب های آلوده موجب اخلال در میزان آب موجود در چرخه ی آب می شود لذابرای جلو گیری از آلودگی آب به ویژه در بخش کشاورزی دارد. ونیز با در نظر گرفتن خشکسالی های اخیر و کاهش میزان بارش در کشورمان ، کاهش آلودگی آب یکی ازمهمترین راهکار های عملی برای مقابله و گذر از این بحران جدی میباشد. هر ماده و جسمی که مانع استفاده طبیعی از آب شود آلوده کننده آب تلقی می شود . لذا در این مقاله به بررسی عوامل آلوده کننده ی آب های سطحی مانند : (زباله های متقاضی اکسیژن،عوامل بیماری زا ،مواد غذائی گیاهی،ترکیبات آلی سنتز شده ( مصنوعی)،نفت،مواد شیمیائی معدنی و کانی ها،رسوبات،مواد رادیو اکتیویته،گرما،آلوده کنندههای صنعتی فاضلاب خانگی ، حشره کشها.بدی روش فاضلاب ها ، تاسیس کارخانه ها و شهر های صنعتی در محل های نا مناسب و روش های غلط آبیاری و فاضلاب خانگی،فاضلاب شهری،کود شیمیایی،منابع آبهای زیرزمینی،مواد آلی سمی،مواد آلوده کننده آب،)و ارایه راهکارهای مناسب جهت بمقابله با این مشکل پرداخته ایم .کلیدواژه ها
آلودگی آبها ، محیط زیست ، عوامل ، تاثیرات و راهکار هامقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد سازگار با محیط زیست در صنعت ساختمان بتن سبز و بازیافتی رویکردی موثر در توسعه پایدار
- بررسی جایگاه مناطق حفاظت شده ایران و نقش مشارکت های مردمی در حفاظت از مناطق
- مروری بر مقایسه اثر سمیت نانوذرات فلزی مختلف، روی آبشش ماهی ها
- مطالعه مدیریت ازن و عوامل آلودگی محیط زیست
- پارامترهای محیط زیستی یا فعالیت های انسانی کدام یک بیشترین تاثیر را بر غلظت متان اتمسفری ایران دارند؟
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.