تعیین فلور گیاهی جهت حفظ منابع طبیعی و تامین هدف کشاورزی ارگانیک

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: سومین کنگره ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم
  • کد COI اختصاصی: NCOCA03_188
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 527
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

بهنام عمرانی

عضو هیئت علمی گروه کشاورزی دانشگاه پیام نور تهران، ایران

چکیده

ارزش مطالعات فلوریستیک و شناسایی گیاهان هر منطقه بیانگر توان طبیعی آن منطقه است، مطالعات پژوهشی تعیین فلورگیاهان برای علوم کاربردی بسیار حائز اهمیت است. مطالعه منشاء جغرافیایی و بررسی فلوریستیک هر منطقه یکی از موثرترین روش-ها جهت شناخت ظرفیت ها و نیز مدیریت و حفاظت از ذخایر توارثی، تنوع زیستی، درک ویژگی های طبیعی و حفظ منابع طبیعیاست. شناسایی فلور هر منطقه در حفظ منابع طبیعی، توسعه کشاورزی پایدار و ارگانیک موثر میباشد. هدف از این تحقیق بررسیفلور منطقه ایرانشهر و تعیین منابع طبیعی موجود در منطقه از جمله تعیین گیاهان غالب منطقه و تامین حفاظت این گیاهان درجهت توسعه کشاورزی پایدار و ارگانیک میباشد. شناسایی گونه های در معرض نابودی به علت شدت تخریب وارد شده توسط انسان ودام، نشان از عدم حفاظت کافی و شایسته دارد که ممکن است موجب حذف گونه های ارزشمند از ذخیره ژنتیکی و جایگزین شدنگونه های مهاجم در فلور این منطقه شود. بنابراین لزوم حفاظت از منابع طبیعی از طریق تعیین بانک اطلاعاتی فلور گیاهان وشناسایی گیاهان سازگار با اقلیم مناطق، گامی بلند در جهت توسعه کشاورزی ارگانیک است.

کلیدواژه ها

ایرانشهر، فلوریستیک، کشاورزی ارگانیک، گونه غالب

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.