تدوین برنامه استراتژیک تربیت بدنی اداره کل آموزش و پرورش استان مازندران

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: سومین همایش ملی راهکارهای دستیابی به توسعه پایدار در علوم ورزشی و تربیت بدنی ایران
  • کد COI اختصاصی: ETCONF03_017
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 739
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

یاسر محمدی افراکتی

کارشناسی ارشد مدیریت ورزشی – بازاریابی ورزشی

چکیده

هدف از این پژوهش تدوین استراتژی های تربیت بدنی اداره کل آموزش و پرورش استان مازندران می باشد. تحلیل استراتژیک و تدوین برنامه نخستین فرایند مدیریت استراتژیک می باشد. که مبتنی بر تحلیل نقاط ضعف و قوت درون سازمان و فرصت ها و تهدیدات بیرونی می باشد. تحقیق از نظر هدف کاربردی و از نظر گرد آوری داده ها توصیفی-پیمایشی می باشد. جامعه آماری پژوهش 250 نفر که با توجه به جدول مورگان حجم نمونه آماری 152 نفر می باشد. از روش نمونه گیری خوشه ای استفاده شده است .پرسشنامه استاندارد از نوع آزمون پنج گزینه ای لیکرت با مشورت جمعی از کارشناسان تربیت بدنی وزن هر داده مورد تایید قرار گرفت و پایایی آن نیز با آلفای کرونباخ (0/81) محاسبه شده که مورد تایید می باشد. برای تحلیل وزنی داده ها از نرم افزار SPSS و برای تحلیل سلسله مراتبی از ماتریس QSPM استفاده شده است. برای گردآوری داده ها از مطالعات کتابخانه ای و پرسشنامه عوامل محیط درونی و بیرونی اثرگذار بر عملکرد تربیت بدنی آموزش و پرورش استان مازندران استفاده شده است. برای تعیین موقیت استراتژیک از ماتریس SWOT ، عوامل داخلیIFE (نقاط قوت و ضعف) و عوامل خارجیEFE (فرصت ها و تهدیدها) استفاده شده است و برای اولویت بندی نتایج استراتژی ها از فرایند تحلیل سلسله مراتبی QSPM استفاده شده است. نتایج نشان داد طراحی و استقرار نظام (شناسایی،انتخاب، توانمند سازی) دانش آموزان ،توانمند سازی و بهسازی نیروی انسانی و ایجاد نهضت داوطلبی دانش آموزان کیفیت و افزایش اثربخشی ساعت درس تربیت بدنی دانش آموزان استراتژی مناسب برای واحد تربیت بدنی اداره کل آموزش و پرورش می باشد. موقیت استراتژیک تربیت بدنی در استان مازندران در حالت تهاجمی قرار داشته و همچنین می توان استراتژی های تدوین شده را بر حسب تاثیرات عوامل فراهم کند و بینش شناختی مدیران نسبت به شایستگی ها و قابلیت های سازمان در بهره برداری از منابع را در آنها افزایش دهد.

کلیدواژه ها

برنامه استراتژیک- تربیت بدنی – آموزش و پرورش-ماتریس SWOT

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.