شیوع وسواس پوست کندن در میان دانشجویان دختر دانشگاه پیامنور واحد کرمانشاه
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: اولین همایش زندگی دانشجویی، فرصت ها و آسیب ها با تاکید بر دانشجویان ساکن سراهای (خوابگاه های) دانشجویی
- کد COI اختصاصی: DORMITORY01_003
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 818
نویسندگان
دانش آموخته کارشناسی روانشناسی عمومی
استادیار دانشگاه پیام نور واحد کنگاور
چکیده
پژوهش حاضر با هدف بررسی شیوع وسواس پوست کندن در میان دانشجویان دختر دانشگاه پیام نور واحد کرمانشاه انجام گرفت. روش پژوهش توصیفی و از نوع تحقیقات کاربردی است. جامعه آماری تحقیق شامل کلیه دانشجویان دختر رشته های علوم انسانی مقطع کارشناسی سال تحصیلی 96-95 دانشگاه پیامنور واحد کرمانشاه بود که با روش نمونهگیری غیرتصادفی در دسترس 200 نفر به عنوان نمونه مورد مطالعه قرار گرفت. برای جمعآوری اطلاعات از مقیاس دستکاری و کندن پوست اسنوارسون، اولافسون، کتن و همکاران (2012) استفاده شد. برای تحلیل دادهها از آمار توصیفی (میانگین، انحراف معیار، درصد) استفاده شد. نتایج نشان داد که از بین 200 شرکت کننده در آزمون، 10 نفر (5 درصد) از شرکت کنندگان دارای اختلال پوستکنی و 190 نفر (95 درصد)، از شرکت کنندگان فاقد اختلال پوستکنی بودند. نتیجه گیری: نتایج پژوهش حاکی از بالا بودن اختلال پوست کندن در بین دانشجویان دختر است که این مسئله نیازمند بررسی های بیشتر و مداخلات روانشناختی می باشد.کلیدواژه ها
وسواس پوست کندن، شیوع شناسی، دانشجویان.اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.