بهبود در امنیت مسیر یابی AODV برای شبکه های موردی بی سیم

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: سومین همایش ملی دانش و فناوری مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک ایران
  • کد COI اختصاصی: UTCONF03_056
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 443
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نیما کمالی

مدرک کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزاردانشگاه آزاد اسلامی ملارد

چکیده

امروزه استفاده از شبکه به عنوان یک ارتباط مستقیم بین کاربر و کامپیوتر که به صورت یک نیاز لازم و ضروری درآمده؛ در این نیاز استفاده ها و مزایایی بر مبنای دسترسی سریع به داده ها و اطلاعات موردنیاز و نیز امنیت و کاهش هزینه را به دنبال دارد. رشد سریع ارتباطات شبکه ای به صورت همگانی سراسر جهان رشد چشمگیری داشته و در همه سازمان ها و نهاد دولتی و نیز خصوصی از آن استفاده شده است. استفاده از شبمه نیاز به زیرساخت های موجود در آن شبکه داشته و رعایت نکردن این زیرساخت ها در هر شبکه آن را با چالش های بعضا غیر قابل جبرانی مواجه می سازد. یکی از شبکه هایی که در سال های اخیر مورد بررسی قرار گرفته و نیز مکشلات زیادی برای استفاده کاربران مختلف بوجود آورده؛ شبکه های موردی (Ad-Hoc) می باشد که این شبکه دارای پیچیدگی های مختلف و نیز ویژگی های متفاوتی با دیگر شبکه های موجود دارد. پژوهش های فراوانی در زمینه بررسی مشکلات انجام شده در مورد شبکه های موردی موبایلی (MANET) که از نوع شبکع های موردی بوده است انجام پذیرفته و همچنین راه های بررسی مشکلات امنیتی در پروتکل های مسیریابی این شبکه مورد توجه پژوهشگران واقع شده است. در این مقاله مهم ترین مسئله؛ بررسی و تحقیق در مورد پارامترهای اندازه گیری در مسیرهای انتخاب شده برای انتقال بسته های اطلاعاتی در این شبکه بوده بطوریکه حمله های موجود در مسیر؛ مسیر موردنظر را به چالش نکشانده و بتوان بسته های اطلاعاتی را از گره مبدا به سمت گره مقصد با استفاده از درخواست و پاسخ مناسب و ایجاد یک الگوریتم مسیر یابی بهبود یافته انتقال دهد. ما می خواهیم با استفاده از پروتکل مسیریابی AODV از حملاتی که باعث کند شدن بسته های اطلاعاتی در این مسیریابی می شود جلوگیری کرده و با بالا رفتن درصد پارامترهای اندازه گیری در این مسیر باعث بهبود هویت در مسیریابی مورنظر شویم که در زیر این پارامترهای قابل اندازه گیری را ذکر کرده و حمله موردنظر را در مسیر انتخابی بررسی می کنیم.

کلیدواژه ها

شبکه، اطلاعات، امنیت، پروتکل مسیریابی AODV، بسته های اطلاعاتی، MANET، Ad-Ho، پارامترهای قابل اندازه گیری، بهبود هویت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.