مدیریت منابع انسانی پایدار با رویکرد معادلات ساختاری و تفسیری جهت کاهش آسیب پذیری نیروی انسانی نیروگاه سیکل ترکیبی یزد

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: نهمین کنفرانس آسیب شناسی مدیریت منابع انسانی
  • کد COI اختصاصی: HAPCO09_004
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 590
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدمصطفی سیدتقی زاده

چکیده

در سالهای اخیر سازمانها برای اینکه پایداری خود را حفظ کنند در حوزه منابع انسانی از ابزار تسهیل کنندهای مثل برقراری تعادل بین کار و زندگی، سعی در حفظ استعدادها و منابع انسانی خود نموده و بهرهوری منابع انسانی خود را به طور فزاینده ای افزایش داده اند. طول دو دهه گذشته علاقه رو به رشدی به سوی پایداری صورت پذیرفته است که منجر به رشد موازی در اقدامات پایداری گردیده است. مسائلی مثل تخریب محیط زیست، به حاشیه رانده شدن گروه های قابل توجهی از اجتماع، تظاهرات علیه سرمایه داری و جستجو برای نوآوری و خلاقیت در بخش دولتی و خصوصی، باعث شده که بحث در مورد پایداری در دستور کار مشکلات جهانی و سازمانی قرار گیرد. عوامل زیادی از جمله منابع انسانی میتوانند در تحلیل پایداری سازمان ها بکار برده شوند. در این راستا، پژوهش حاضر درصدد بود تا با استفاده از تکنیک مدل سازی ساختاری تفسیری به طراحی مدلی برای عوامل موثر در موفقیت پیادهسازی مدیریت منابع انسانی پایدار بپردازد. نتایج پژوهش نشان داد که عوامل موثر بر موفقیت پیاده سازی مدیریت منابع انسانی پایدار در 18 سطح اولویت بندی شدند. به این صورت که عوامل در سطح اول عبارتاند از: اشتغال تضمین شده، کارایی منابع انسانی. عوامل در سطح دوم عبارت اند از: رشد اقتصادی از طریق توسعه امکانات، استراتژیهای کاهش هزینه، پیاده سازی سبزسازی، تحقق نیازهای روانی. عوامل در سطح سوم عبارتاند از: داشتن سیاست های کلان اقتصادی، مهندسی مجدد فرایندها، روابط سبز کارکنان. عوامل در سطح چهارم عبارت اند از: تعهد مدیریت ارشد، مدیریت سبز انضباط کارکنان. عوامل در سطح پنجم عبارت اند از: سلامت سبز و مدیریت ایمنی کارکنان. عوامل در سطح ششم عبارتند از مدیریت سیستم تشویق سبز. عوامل در سطح هفتم عبارتند از آموزش سبز. عوامل در سطح هشتم عبارتند از ارزیابی عملکرد سبز. عوامل در سطح نهم عبارتند از برنامه ریزی منابع انسانی سبز. عوامل در سطح دهم عبارتند از انتخاب سبز. عوامل در سطح یازدهم عبارتند از استخدام سبز. عوامل در سطح دوازدهم عبارتند از طراحی شغل سبز. عوامل در سطح سیزدهم عبارتند از دسترسی آسان به محل کار. عوامل در سطح چهاردهم عبارتند از عدالت اجتماعی. عوامل در سطح پانزدهم عبارتند از پایداری جامعه. عوامل در سطح شانزدهم عبارتند از طراحی پایدار اجتماعی. عوامل در سطح هفدهم عبارتند از در دسترس بودن فرصتهای شغلی، مسئولیت اجتماعی سازمان. عوامل در سطح هجدهم عبارتند از زیرساختهای اجتماعی.

کلیدواژه ها

پایداری، مدیریت منابع انسانی، مدیریت منابع انسانی پایدار، مدلسازی ساختاری تفسیری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.