سرمایه گذاری جهت ورود به بازار جدید: رقابت یا مشارکت
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس بین المللی انجمن ایرانی تحقیق در عملیات
- کد COI اختصاصی: ICIORS12_151
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 532
نویسندگان
دانشجوی دکتری مهندسی صنایع، دانشگاه صنعتی شریف
استادیار دانشکده مدیریت و اقتصاد، دانشگاه صنعتی شریف
چکیده
ورود به بازارهای جدید برای شرکت های نوپا و همچنین شرکت های معتبر بزرگ همواره با چالش های متعددی همراه بوده است، که یکی از مهم ترین چالش ها تصمیم در مورد مشارکت یا رقابت می باشد. عدم قطعیت تقاضا در بازارهای جدید با گذشت زمان کاهش پیدا می کند و افزایش احتمالی هزینه های تولید در طول زمان، از عوامل اصلی تصمیم گیری می باشند. شرکت های بزرگ به دنبال بیشینه کردن سود خود می باشند در حالی که شرکت های نوپا برای بیشینه کردن احتمال بقا تلاش می کنند. شرکت های بزرگ که معمولا دیر وارد بازار جدید می شوند و امکان رهبر بودن را از دست می دهند، می توانند با مشارکت از این اتفاق جلوگیری کنند. از طرف دیگر شرکت های نوپا که در بسیاری از موارد با شکست مواجه شده نیز با همکاری احتمال بقای خود را می توانند افزایش دهند. در این پژوهش مدلی برای حل این چالش معرفی شده است و برای اطمینان از صحت مدل، 162 نمونه مسئله حل شده و نقاط تعادل آنها بدست آمده است، که نتایج نشان می دهد در 54 مورد مشارکت کردن به سود هر دو شرکت است. اصلی ترین پارامترها مورد بررسی قرارگرفته شده و مشخص می کنیم نوع مشارکت و تغییرات هزینه در طول زمان تاثیر به سزایی در تصمیم مشارکت یا رقابت دارند.کلیدواژه ها
سرمایه گذاری، بازارهای جدید، شرکت نوپا، شرکت معتبر بزرگ، نظریه بازی، عدم قطعیت، استدلال بازگشتی.مقالات مرتبط جدید
- نهان کاوی صوتی براساس مدل psychoacoustic معکوس شنیداری انسان
- اهمیت و جایگاه هوش مصنوعی و لجستیک بحران در حملات بیوتروریستی
- بهینه سازی سبد سهام بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- بررسی چالش های امنیتی و راهکارهای آن در پایگاه داده های NoSQL و کلان داده ها
- طراحی مدل تخصیص هواپیماها به مسیر جهت حداکثر کردن سود مورد انتظار با در نظر گیری عدم قطعیت در تقاضا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.