ویژگی های محصول دانشگاه تراز انقلاب اسلامی از دیدگاه مقام معظم رهبری

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: نخستین جشنواره تالیفات علمی برتر علوم انسانی اسلامی جایزه ویژه علامه جعفری
  • کد COI اختصاصی: IHTF01_044
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 926
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

الهام حاجی پور

دانشجوی دکتری مدیریت آموزش عالی دانشگاه خوارزمی تهران، تهران، ایران

مریم شمس الدینی

فوق لیسانس مهندسی کامپیوتر، کارشناس اداره کل ثبت و احوال استان آذربایجان غربی

اشکان حسنی کریم آباد

دانشجوی دکتری مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه آزاد اسلامی تهران مرکز، تهران، ایران

چکیده

انقلاب اسلامی دوران جدیدی در ایران را شکل داد، اما الگوی اسلامی سازی دانشگاه و بعد ها علم در ایران، منحصر در جهان بینی اسلامی نبود. بسیاری فکر می کردند می توان جهان جدیدی را ساخت. انقلاب مبتنی بر تفکر انقلابی و علیه نظم موجود، به دنبال تخریب آن بود. پس از پیروزی انقلاب اسلامی زمینه اسلامی سازی دانشگاه فراهم شد؛ تاریخ ایران مانند بستری، تبار انقلاب اسلامی است. نهاد دانشگاه در ایران جایگاه بسیاری بود، برخی که دل در غرب داشتند و برخی که نگاه به شرق دوخته بودند، اما دانشگاه میراث کسانی شد که معتقد به شعار نه شرقی، نه غربی، جمهوری اسلامی بودند.دانشگاه تراز انقلاب اسلامی، بر اساس تصویری که امام خمینی(ره) و رهبرمعظم انقلاب ترسیم کرده اند، علاوه بر آنکه باید کشور را به پیش برد، راهکاری برای انسان سازی و تداوم انقلاب اسلامی است؛ دانشگاه تراز انقلاب اسلامی با پیشینه نظری جدید که مبتنی بر میراث اسلامی بود به وجود آمد، نهادهای جدیدی در دانشگاه تاسیس شدند و دستاوردهای دانشگاه و نهادهای دانشگاهی افزون گشت. نهادهای تراز انقلاب اسلامی، مبین پیوند میان فرهنگ اسلامی و جامعه می باشند. لذا در این مقاله ابتداء به شروع اعزام دانشجو به خارج از سال 1190 و سپس تاسیس دانشگاه تهران پس از سلطنت رضا شاه بر اساس الگوی فرانسوی، ندای غرب و شرق به نهاد دانشگاه، ویژگیهای دانشگاه تراز انقلاب اسلامی از دیگاه مقام معظم رهبری، ویژگیهای محصول دانشگاه تراز انقلاب اسلامی، فضای سیاسی دانشگاه تراز انقلاب اسلامی پرداخته می شود.

کلیدواژه ها

دانشگاه تراز انقلاب اسلامی ، محصول دانشگاه تراز انقلاب اسلامی، ویژگی های دانشگاه تراز انقلاب اسلامی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.