سال انتشار: 1397
محل انتشار: همایش ملی دانشجویی گیاهان دارویی و طب مکمل
کد COI مقاله: HCMED01_087
زبان مقاله: فارسی
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
مشخصات نویسندگان مقاله مروری بر توصیه های حفظ سلامت معده (حفظ الصحه) در طب سنتی ایران
چکیده مقاله:
زمینه وهدف: مشکلات معده در طب بالینی از شیوع بالایی برخوردارند. در طب سنتی ایرانی با زیربنای مزاج توصیه ها بر پایه اصلاح سبک زنگی است، تا با اصلاح سبک زندگی و بهبود آن سلامتی را حفظ کنیم. مواد وروش ها: در این مطالعه کیفی از نوع مروری کتابخانه ای، توصیه های حفظ سلامتی (حفظ الصحه) معده از منابع معتبر طب سنتی جمع آوری شده است، پس از جمع آوری وطبقه بندی داده ها، عواملی که توجه به آنها سبب حفظ سلامتی و پیشگیری از بیماری های معده می شود، بیان گردید. نتایج: در طب ایرانی سلامت معده جهت حفظ سلامت کل بدن نقش کلیدی داشته و دستورات دقیقی برای حفظ سلامت آن ارایه شده است. زمان غذا خوردن، میزان غذا، نوع غذا، جویدن کافی غذا، فاصله مناسب بین فعالیت بدنی و غذا، پرهیز از غذا خوردن در حالت روانی نامناسب، زمان نوشیدن آب از مهم ترین توصیه های طب سنتی ایرانی جهت حفظ سلامتی معده می باشد. نتیجه گیری: با توجه به اینکه طب سنتی ایرانی نظر خاصی به معده و سلامتی آن دارد و توصیه های تغذیه ای فراوانی جهت سلامت معده ارایه نموده است. که در طب مدرن کمتر مورد توجه بوده اند. با توجه به اهمیت نحوه تغذیه در سلامت انسان، رعایت توصیه های تغذیه ای مدنظر طب ایرانی می توانددر پیشگیری بسیاری از بیماری ها و خصوصا بیماری های گوارشی موثر باشد. پیشنهاد می گردد تاثیرگذاری تک تک توصیه های مدنظر منابع طب ایرانی در پزوهش های آینده بررسی گرد تا امکان استفاده کاربردی از آنها در نظام سلامت فراهم گردد.
کلیدواژه ها:
حفظ الصحه، معده، طب سنتي ايران
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/921156/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:پارسا، الهام و مکبری نژاد، روشنک و خدادوست، محمود و مجاهدی، مرتضی،1397،مروری بر توصیه های حفظ سلامت معده (حفظ الصحه) در طب سنتی ایران،همایش ملی دانشجویی گیاهان دارویی و طب مکمل،سبزوار،،،https://civilica.com/doc/921156
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، پارسا، الهام؛ روشنک مکبری نژاد و محمود خدادوست و مرتضی مجاهدی)
برای بار دوم به بعد: (1397، پارسا؛ مکبری نژاد و خدادوست و مجاهدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- مقایسه غلظت ترکیبات فنلی و درصد فعالیت آنتی اکسیدانی در چند گیاه دارویی
- مطالعه تاثیر پساب شھری بر روی خاصیت آنتی اکسیدانی گیاه دارویی شنبلیله (Trigonella foenum L)
- سیر تحول گیاه شناسی و گیاھان داروئی در تمدن اسلامی
- تولید غده ھای عاری از ویروس گیاه سیب زمینی شیرین (Sweet potato) و تکثیرتجاری آن از طریق کشت بافت
- تاثیر پلی اتیلن گلیکول و تیمارھای مختلف آبیاری بر روی جوانه زنی و رشد گیاه لوبیاقرمز
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.